Makam bayrağı

Makam bayrağı
1 Şubat 2023 12:05

Makam bayrağı olarak adlandırılan bayraklar çeşitli kurum ve kuruluşların resmi yönünü gösteren işaretler olarak bilinmektedir. Bu bayraklar masa üstünde duran makam bayrakları ve kurumun bir köşesinde ayakta duran makam bayrakları olarak düşünülebilir. Makam bayrağı seçenekleri arasında kaliteli kumaştan yapılmış bayraklar bulunmaktadır. Bu bayraklar çeşitli kurum, kuruluş, dernek, vakıf, parti için yapılmaktadır. Bu bayraklar kurumların girişlerinde ve makam odalarında bulunmaktadır.

Makam bayrağı olarak seçeceğiniz bayrak modelini saten kumaş üzerine baskı yapılmaktadır. Bu baskıda kullanılan kurum logolarının tasarımının yapılması ve uygun şekilde basılması için profesyonel çalışma yapılmaktadır. Bu bayrakların basımında saten üzerinde canlı şekilde duracak boyalar kullanılmaktadır. Öylece ortaya kaliteli bir baskı çıkmaktadır.

En Kaliteli Makam Bayrağı

Krom ayaklık ve direği ile makam bayrakları set şeklinde sunulmaktadır. Ayaklık kısmının üzerine yerleştirilen direk üzerine bayrak geçirilmektedir. Makam bayrağı sipariş vermek ve satın almak için https://bayraksantekstil.com.tr/makam-bayrak/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Burada bulunan modeller içinden istediğiniz özelliklere uygun olacak şekilde bir tasarım isteyerek satın alabilirsiniz.