Koray Aydın, Gülen'in adamı mı?

Koray Aydın, Gülen'in adamı mı?
31 Ekim 2012 11:44

Aydınlık Gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar MHP Genelbaşkan adayı Koray Aydın hakkındaki ”Onu Fethullah Gülen destekliyor” iddialarını bakın nasıl çürüttü….
 
Koray Aydın Fethullah’ın adamı mı?
 
Hiç tevazu göstermeyeceğim Türkiye’de F Tipi örgütle yıllardır yazı ve televizyon programları ile açıktan ve kıyasıya mücadele eden az sayıdaki gazeteciden biriyim.

Bu duruşumuzdan hareketle cemaat bağlamında yazacaklarımızın bir değeri olsa gerektir.
Baştan söyleyeyim MHP’deki Genel Başkan adaylan arasında taraf değilim ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek ya da köstek kabilinde hiçbir şey yazmayacağım.
 
Devlet Bahçeli’ye olan karşıtlığım ise onun görevli olduğunu öğrenmem sebebiyledir ki ona karşı çıkışım yeni değildir.

Bu satırların yazan Bahçeli’ye Star Gazetesi, Posta Gazetesi ve Yeniçağ’da da muhalefet etmiş ve tam 10 yıl önce Bahçeli beni Star Gurubundan kovdurmak için sahibi olan Cem Uzana Şevket Bülent Yahniciyi göndermişti.
 
Bunları belirttikten sonra gelelim Koray Aydın’ın Cemaatçi ya da Fethullah Gülen’in adamı olup olmadığı sorusuna?

25 yıldır yakından tanıdığım ve ailesini bildiğim Koray Aydın’da F Tipi örgütle bırakın zerre bir organik bağ, minnacık bir sempati olsaydı sizi temin ederim ilk önce bu sütunda hedefe oturtulurdu.

Dolayısı ile bu iddia ülkücülükten geçinen türedilerin kongre öncesinde kamuoyu ve delegasyonu manipüle etme adına uydurduğu büyük bir yalandır.