Kişiye özel porselen ve cam bardaklar

Kişiye özel porselen ve cam bardaklar
23 Haziran 2021 10:19

Firmamız 2012 yılından beri porselen ve cam sanatları üzerine dekorlama işlemi yapmaktadır. Pek çok çeşit porselen ve cam eşya üzerine logo işleme, sırlama, kaplama, yeniden şekillendirme gibi işlemler yapmaktayız.

 

Özellikle porselen türk kahvesi fincanları, nescafe fincanları, çay fincanları, çay bardakları, su bardakları, rakı bardakları, viski bardakları, bira bardakları, kahve yanı bardakları,cam tabaklar, porselen tabaklar, tuzluk, biberlik, çay kaşığı, yemek kaşığı, çatal, bıçak gibi objeler ve benzeri pek çok ürüne markalama veya renkli baskı tekniği ile logonuz uygulanabilmektedir.

 

Logolu çay bardaklarımız firmanıza özel olarak logonuzla üretilen özel ürünlerdir. Cam ürünlerimizin tamamı Paşabahçe marka, porselenlerimiz ise Kütahya Porselen ve Güral porselen markalarından oluşmaktadır. Bu ürünlerin tamamının üzerine 630 – 800 derece ısıl işlemlerle boya baskı işlemleri yapılabilmektedir. Renkli logolu çay bardakları ile porselen türk kahvesi fincanları en çok tercih edilen modellerdir. Cam ve porselen ürünler üzerine yapılan bu boya baskılar bulaşık makinesinde yıkanabilir kalitede olup, kazıma ile çıkmaz. Renk seçenekleri arasında kırmızı, siyah, mavi, yeşil, sarı, turuncu, pembe, mor ve daha pek çok renk mevcuttur. En çok sorulan sorulardan biri ise cam bardak üzerine beyaz renk ve altın renk gibi baskılar yapabiliyor musunuz? şeklindedir.  Evet, her türlü renkte baskıyı 630 derece ısıda fırınlamak suretiyle baskı gerçekleştirebiliyoruz.

 

Siz de cam bardak logo baskı, porselen logo baskı gibi işlemler için firmamızdan fiyat isteyiniz. Özellikle sene sonlarında kupa bardak üzerine logo baskı işlemleri de çok tercih edilmektedir.