Kılıçdaroğlu: Siz para dilenmek için düne kadar küfrettiğiniz insanların ayağına gidip diz çöktünüz!

Kılıçdaroğlu: Siz para dilenmek için düne kadar küfrettiğiniz insanların ayağına gidip diz çöktünüz!
9 Mayıs 2023 16:12

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Düzce Mitinginde yurttaşlarla buluştu.

 

 

İmamoğlu’nun ardından kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

 

 

Hiçbir yoksul ailenin doğalgazı, elektriği ve suyu asla kesilmeyecek.

En özgür şekilde eleştireceksiniz, size özgürlüğün bütün kapılarını açacağım. Saray’da herkesin keyfi yerinde. Ama garibanın çocuğu üniversiteyi bitirmiş, yıllardır iş arıyor.

Mutfakta yangın var, Saray’da herkesin keyfi yerinde. Hiç meraklanmayın, benim saraylarda oturmak gibi bir derdim olmadı. Mütevazı bir evim var, zaten mutfağımı da aşağı yukarı biliyorsunuz. Allah nasip eder de seçilirsem Gazi Mustafa Kemal’in Çankaya Köşkü’ne gideceğim.

Kadınlar ve gençler bu ülkeye demokrasiyi getirecek.

Haramilerin saltanı yıkacağız diyor. Beşli çeteler diyor ki aman Bay Kemal olmasın, kim olursa olsun. Bay Kemal’in iktidarında 4 dolar karşılığı Türk Lirası olacak. Sen parayı beşli çetelere, yandaşa veriyorsun. Ben vatandaşa vereceğim.

Herkesin hakkını teslim edeceğim. Adalet için yürüdüm 450 kilometreyi. Kim haksızlığa uğrarsa adalet için onun yanındayım. En ufak endişeniz olmasın; Bay Kemal eşittir hak hukuk, adalet.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı okundan birisi milliyetçiliktir. Bize milliyetçilik dersi verecek anasının karnından daha doğmadı. Siz para dilenmek için düne kadar küfrettiğiniz insanların ayağına gidip diz çöktünüz.