Kılıçdaroğlu: Haramdan beslenen kişiye adam denmez!

Kılıçdaroğlu: Haramdan beslenen kişiye adam denmez!
16 Mart 2014 20:30

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün üçüncü mitingini Konya’nın Ereğli İlçesi’nde gerçekleştirdi. Konuşmasına Ereğli’yi il yapacağız, bende buraya başbakan olarak geleceğim diyerek başlayan Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.

.

.

Kılıçdaroğlu, “Biliyorsunuz, başbakanlık koltuğunda oturan zat, İzmir’e gitmiş CHP’ye çatmış. Ne yaparsan yap. Kimse kusura bakmasın onu adam yerine koymuyorum. Haramdan beslenen kişiye adam denmez. Kimse kusura bakmasın onu adam yerine koymuyorum. Haramdan beslenen kişiye adam denmez. Boğazından helal lokma geçmedikçe onu adam yerine koymayacağım” diye konuştu.

 

Türkiye’yi önemli günler beklediğini belirten Kılıçdaroğlu, 30 Mart’ta, kol kola, birlik ve beraberlik içinde bayram havasında sandığa gidileceklerini, haramilerin iktidarını indirip, halkın iktidarını kuracağını söyledi.

.

.

Mitinge katılanların ‘Hırsız Tayyip Erdoğan’ diye slogan atması üzerine Kılıçdaroğlu, “Siz baş çalana böyle dersiniz, valla o gider patentini alır. Ondan sonra böyle slogan atarsanız parasını ister. Bunların gözü dolar görüyor, başka bir şey görmüyor” dedi.

.

.

Ereğli mitinginin iptal olduğuna dair mesajlar atıldığını belirten Kılıçdaroğlu, “Bir söz verirsem, sözün arkasında dururum. Kar yağdı gittim, yağmur yağdı, gittim, her yere giderim. Yeter ki söz verelim. Sözümüzün arkasında dururuz. Bereketli bir bölgede, bereketli bir yerde yaşıyorsunuz. Huzur içinde yaşamak istiyor muyuz. Kul hakkı yemeyen iktidar istiyor muyuz. O zaman ayın 30’unda sandığa gideceğiz, kol kola, omuz omuza gideceğiz yeni bir Türkiye’nin kapısını açacağız, yeniden Kuvayi Milliye, yeniden Türkiye diyeceğiz.”

 

17 ARALIK GÜNÜ MASKELERİ DÜ