Kendisi 15 yıldır, eşi 4 dönemdir koltukta olduğu için mi değişime karşı çıkıyor?

Kendisi 15 yıldır, eşi 4 dönemdir koltukta olduğu için mi değişime karşı çıkıyor?
7 Ağustos 2023 09:41

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi, Ataşehir’de bulunan bir otelde düzenlendi. İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve İl Kongresi delegelerinin seçiminin de gerçekleştirildiği kongreye, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi CHP’deki ‘değişim’ tartışmalarına dair konuşma yaptı.

 

 

Kendisi 15 yıldır Ataşehir Belediye Başkanı, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ise 4 dönemdir İstanbul milletvekili olan Battal İlgezdi uzun süre aynı koltukta oturmuş olmanın etkisi ile CHP içerisindeki değişime karşı çıktı.

 

 

İlgezdi, “Günlerdir televizyonları açıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel televizyonda bunları izliyoruz. Hiç kimsenin Cumhuriyet Halk Partisi’ni yerel seçimlere 8 ay kala bu handikabın içine sokmaya hakkı yok. Seçmen bize kırgınken, durup dururken ortaya bir değişim tablosu koymak en büyük yanlıştır. Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin kariyer yapma yeri değildir. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’yi kuran, Cumhuriyeti kuran partidir. Yani ‘Sen git Kemal, ben geliyorum’ diyen parti değildir” ifadelerini kullandı.