Kemal Bey seviyeyi baba Gökçek’ten oğul Osman’a düşürdü!

Kemal Bey seviyeyi baba Gökçek’ten oğul Osman’a düşürdü!
18 Ağustos 2016 07:30

Kemal Kılıçdaroğlu Osman Gökçek ile CHP genel merkezi’nde baş başa tam 40 dakika dün görüştü.

 

 

 

 

Engin BALIM H&H YORUM

 

 

 

 

Tahminen birbirlerine FETÖ tarafından nasıl kandırıldıklarını anlatmışlardır!

 

 

 

Acaba Kemal Bey Osman’a ‘yahu Osman, sen bu beyaz tv’yi hangi paralar ile açtın?! bizim oğlan hala benden Güney Kore’de harçlık alıp doktora yapıyor, ona da bir kanal falan açsak da artık yuva vs kursa’ diye danışmış mıdır?!

 

 

Veya;

 

 

 

”ABD dönüşü Mansur Yavaş’ı ben babanın karşısına nasıl da aday çıkardım ama olsun bak Akçalı Yapı Kooperatifi işinde olduğu gibi bizim yeğen Alper ile baban, çok güzel anlaşıyorlar, demek ki her şerde bir hayır varmış” demiş olabilir mi acaba?

 

 

 

Ya da Osman, ”Size Kemal amca diyebilir miyim?! Hakikaten yakından bakınca aynı Gandhi’ye benziyormuşsunuz, ÇAKMA Gandhi dediğim için şimdi bin pişmanım!

 

Babam, size gizli Ermeni filan demişti ama siz kesin seyitsiniz, biz bunu nasıl da göremedik” demiş olabilir mi? ÜÇ harflilerim olmadığından bilemiyorum.

 

 

 

Ama tek bildiğim, Kılıçdaroğlu artık Beyaz TV’yi, genç bir adamın helal yollardan kurduğu bir kanal olarak gördüğünü, Osman Gökçek’i de gazeteci olarak algıladığını tüm Türkiye’ye duyurmuş, ilan etmiş oldu! Yani yarın Beyaz TV’de yine ‘Kemal Bey’in havuzlu villası’, ‘kasetçi Kemal’ olduğu, ‘PKK sempatizanı’ gösterildiği vs gibi ağır başlıklarla haberler çıktığında Kemal Bey, bundan böyle bu dürüst kanal ve CEOsu hakkında şikayette bulunup veryansın etmemeli…

 

 

 

Osman ve Alper’in ABİleri Sinan Aygün

 

 

 

Görüşmeye Osman, ABİsi eski Demokrat Parti yöneticisi ve eski CHP vekili Sinan Aygün ile birlikte gelmiş!

 

 

 

Acaba Kerem Kılıçdaroğlu da nezaketen, baba (Melih) Gökçek’e iade-i ziyarette bulunacak mıdır?!

 

 

 

Osman, yıllardır Beyaz TV’de Şamil Tayyar ve Savcı Sayan aracılığı ile ‘kasetçi kemal’ vs dedirterek, Baykal kumpasını yapan kişi olarak kılıçdaroğlu’nu yaftalatıyordu. Şimdilerde ise aynı Osman, KK’yı kanalına davet etmiş :) Acaba sn Kılıçdaroğlu oğul Gökçek’e ne yanıt verdi?! Önümüzdeki günlerde, acaba Beyaz TV ekranlarında bir dönem Melih Gökçek’i, Uğur Dündar moderetörlüğündeki canlı yayında, yolsuzlukla suçlayan Kılıçdaroğlu’nu da görebilecek miyiz? Acaba Şamil Tayyar da Kemal Bey’e yakında methiyeler düzecek mi?!

 

 

 

Bunlar doğrusu merak konusu…

 

 

 

Ne diyelim CHP örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı’nın kardeşinin Ankara’nın girişlerine yapılan trilyonluk KAPIların müteaahiti olduğunu bilince, Akçalı Yapı Kooperatifi’nde Büyükşehir ve Çankaya meclislerinin ortaklaşa paralel paslaşmalarla EMSALİ görülmemiş emsal artışlarına şahit oldukça bunlar bize gayet normal görünüyor. Bu işten de en kazançlı kişi kesinlikle Sinan Aygün’dür, baksanıza dün Osman CHP önünde TV’ye demeç verirken bıyık altından nasıl da gülüyordu…

 

 

Engin BALIM Twitter