Kartal Timsah’tan 3 puanı kaptı

Kartal Timsah’tan 3 puanı kaptı
22 Eylül 2014 22:20

Spor Toto Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor’u 1-0 mağlup etti. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Beşiktaş’ın golünü 86. dakikada Olcay Şahan kaydetti.

 

PASSOLİG GİŞELERİNDE KUYRUK

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu sezon tüm statlarda uygulamaya koyduğu Passolig Kart uygulamasına Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş karşılaşmasında önem verdiler, Yeşil beyazlı taraftarlar, Kültürpark girişindeki Passolig Kart gişelerinde taragtarların kartlarına para yüklememeleri nedeniyle uzun kuyruklar oluşturdular.

 

COŞKULU KARŞILAMA

 

Passolig kartı almadıkları için maça giremeyen Bursasporlu taraftarlar, Beşiktaş karşılaşması için Atatürk Stadı’na gelen Bursaspor kafilesini büyük bir coşku ile karşıladı. Yakılan meşaleler ve büyük sevgi gösterileri nedeniyle yeşil beyazlılar, bir süre Atatürk Stadı’na giriş yapamadı.

 

BEŞİKTAŞ İÇİN GENİŞ ÖNLEM

 

Beşiktaş kafilesi ise tedbir amaçlı olarak Atatürk Stadı’na Atatürk Spor Sarayı içerisinden geniş güvenlik önlemleri altında alındı.

 

6 BİN BİLET SATILDI

 

Beşiktaş taraftarı stada alınmadığı yeşil beyazl 10 bin taraftar, haftanın kapanış karşılaşmasını izledi.

 

104 DEFA KARŞILAŞTILAR

 

Bursaspor, bugüne kadar Beşiktaş ile 104 kez karşı karşıya geldi. Son üç yılda oynanan karşılaşmalarda yeşil beyazlılar, rakiplerini 2012-2013 Sezonu’nda 3-0’lık skorla yenerken, İstanbul’da 1 maç 3-3’lük eşitlikle bitti. Diğer maçları ise Beşiktaş kazandı.

 

ŞAMİL CEZALI OZAN İPEK SAKAT

 

Bursaspor’da geçen sezondan kalan cezası nedeniyle Şamil Çinaz ile Gençlerbirliği maçında burnu kırılan Ozan İpek kadroda yer almadı.

 

BEŞİKTAŞ’I TARAFTARLARI UĞURLADI

 

Holiday İnn Otel’de kamp yapan Beşiktaş kafilesi buraya gelen 50 taraftarının meşaleleri yakmasıyla Atatürk Stadı’na uğurlandı. Yol boyunca geniş güvenlik önlemlerinin alınması dikkat çekti. Siyah beyazlı kafile sorunsuz bir şekilde stada girdi.

 

ŞAKALAŞTILAR

 

Bursaspor ve Beşiktaşlı futbolcular Atatürk Stadı’na saat 20.00 civarında geldi. İki takım futbolcularıN saha içerisinde yaptıkları koyu sohbetler ve şakalaşmaları dikkat çekti. Bu arada karşılaşmayı yönetecek olan Cüneyt Çakır ve yardımcıları sahada inceleme yaptılar.

 

2’ŞER YABANCI YEDEK KULÜBESİNDE

 

Bursaspor ve Beşiktaş’ta ikişer yabancı yedek kulübesinde kaldılar. Bursaspor’da Holmen ile Bakaye Traore, Beşiktaş’ta ise Jose Sosa ve Roman Motta teknik direktörlerinden görev beklediler. Yeşil beyazlılarda sakatlıktan kurtulan Ferhat Kiraz 18 kişilik maç kadrosuna dahil oldu. Beşiktaş’ta ise Demba Ba ilk onbirde yer buldu.

 

“KURBAN BEREKETİ YIL BOYU SÜRSÜN”

 

Bursasporlu futbolcular ısınmak için sahaya Türk Kızılayı tarafından hazırlatılan, “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” pankartıyla çıktı. Daha sonra yeşil beyazlı futbolculara tribünlerdeki taraftarlar sevgi gösterilerinde bulunarak tribünlere davet etti.