Karslı çift 75 yıldır bir yastıkta kocuyor

Karslı çift 75 yıldır bir yastıkta kocuyor
5 Şubat 2013 00:19

Kars’ın Sarıkamış İlçesine bağlı Belencik Köyünde 75 yıldır bir yastığa başkoyan 103 yaşındaki Hüseyin Bulut ve 95 yaşındaki Gülizar Bulut, evlerine gelen Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş’ten kömür istedi.

 

 

 

İlçeye bağlı köyleri gezerek sorunları yerinde gören Sarıkamış Kaymakamı Belencik köyünün en yaşlısı olan Bulut çiftinin evine gitti.

 

 

 

 

 

En büyüyüğü 74 en küçüğü 40 olmak üzere 4 kız 7 oğlan toplam 11 çocuk ve 160 torun sahibi Gülizar ila Hüseyin Bulut’un elini öpen ve hayır dualarını alan Kaymakam yaşlı çiftle bir süre sohbet etti.

 

 

 

Eşi ile birlikte torunu Ömer Bulut’un evinde kaldığını söyleyen Hüseyin Bulut, “Asıl yaşım 110’dur ama kimlimte 103 yazıyor. Zaten 100’den sonra yaşımı saymamaya başladım. Hayat çok kısa. Çok yaşamak iyi değil. Ne kadar çok yaşarsan o kadar çok acı olaya tanıklık ediyorsun. Bu acıların en büyüyüğü ise evlat acısı. Çok şükür bu acıyı görmedim. Allah umarım göstermez ve onlardan önce benim canımı alır. Torunumun torunlarını gördüm. Yanında kaldığımız torunumuzun maddi durumu iyi değil. Sizden ricam bize kömür vermeniz. Evimize kadar gelmeniz beni çok mutlu etti. Allah işinde güç ve kuvvet versin” diye konuştu.