Jinekolog Hizmetlerini Kimler Tercih Eder

Jinekolog Hizmetlerini Kimler Tercih Eder
20 Nisan 2023 11:19

Jinekolog hizmetleri, ergenlik döneminden itibaren menopoz dönemine kadar aynı zamanda Her yaşta kadının tercih edebileceği kadınsal rahatsızlıkların ve rutin kontrollerin yapıldığı geniş kapsamlı bir hizmet alanını ifade ediyor. Jinekolog hizmetleri kadınsal rahatsızlıklarda erken tanı konulması adına her zaman önemli bir durumdur. Aynı zamanda rutin kontroller dışında herhangi bir rahimle ilgili rahatsızlık durumu vajinasmus ve kısırlık gibi durumların her birinde jinekoloji hizmetlerinin önemi büyüktür. Ayrıca bu tarz rahatsızlıkların dışında root’un kontroller sayesinde herhangi bir kadınsal rahatsızlık varsa daha erken ortaya çıkacağı için kontrollere devamlı gitmek de önemli bir durumdur. Uzman bir jinekolog sayesinde her zaman bu rahatsızlıklarla alakalı daha erken tanı konulması gibi ve bunun dışında doğru tedavi yöntemlerinin uygulanması gibi pek çok hizmet alınabilir.

Jinekolog konusunda geniş kapsamda pek çok rahatsızlık ve durumla alakalı hem hizmet alabilmek hem de en güvenli adres için zuleyhagedikcevahir adresini ziyaret edebilirsiniz.

Vajinismus Nedir

Vajinismus kimi zaman psikolojik kimi zaman fiziksel nedenlerden dolayı cinsel ilişki esnasında kadında görülen kasılma ve spazm gibi durumlarla birlikte cinsel ilişkinin gerçekleştirmemesi durumunu ifade ediyor. Vajinal Girişini engellenmesinin ortaya çıktığı bu rahatsızlıktan yapısal bozukluklar olduğu zaman ya da psikolojik rahatsızlıkları olduğunda bu durum gerçekleşebilir.  Vajinismus rahatsızlığında fiziksel Yapı açısından gerek enfeksiyon gerek farklı durumlarda düzelme sağlanması adına alanında uzman bir jinekolog tarafından hizmet almak doğru olur. Rahatsızlığa bağlı olarak kimi zaman ilaç tedavisi kimi zaman daha lokal anestezi eşliğinde yapısal bozuklukların kısa süre içerisinde düzeltilmesi sağlanır. Düzeltilme gerçekleştikten sonra kişi günlük rutin yaşamına hem kolay bir şekilde geri dönüp hem de cinsel ilişkide problem yaşamadan hayatını devam ettirebilir. Uzman bir jinekolog sayesinde her zaman vajinal rahatsızlıklara kısa bir süre içerisinde tedavi yöntemleri etki eder.

Vajinismus Tedavi Edilir mi

Vajinismus, tamamen tedavi edilebilen Bir rahatsızlık olduğu için rahatlıkla aşılabilir bir durumdur. Vajinismus durumlarım özellikle cinsel ilişkiye girilemediği için bazı kişilerde daha uzun vade ile geçmeyebilir. Kısa süre içerisinde geçmesi adına alanında uzman bir jinekologdan her zaman hizmet almak doğru olur. Vajinismusta psikolojik nedenler olduğunda ise psikolog desteği ile bu rahatsızlığı aşabilmek de mümkündür. Aynı zamanda fiziksel rahatsızlıklarda da jinekolog desteği sayesinde yine tedavi edilebilir bir durumdur. Çocuklarla alakalı her zaman jinekolog hizmetlerinden destek almak ve sonuçların istenildiği şekilde olması adına hizmet almak mümkündür.

İnfertilite Ne Demek

İnfertilite halk arasında kısırlık olarak bilinen bir kavramdır. Genel olarak bir yıl ve üzeri durumlarda cinsel ilişkiye korunmasız bir şekilde girildiğinde fakat karşılık olarak gebelik durumu oluşmaması ya da gebeliğin devam etmemesi durumları infertilite olarak adlandırılır. 35 yaş üzeri kişilerde bu durum 6 ay olarak belirlenmiştir. O yüzden de 35 yaş altı kişiler bir yıl boyunca korunmasız ilişki sonucu gebelik durumu yaşamıyorsa eğer jinekolog hizmetlerinden yararlanabilir. Tüp bebek de dahil olmak üzere pek çok farklı tedavi yöntemleri ile infertilite tedavisi olan bir durumdur. Aynı zamanda jinekolog ile birlikte Bu durumun nedeni ve tanısı konulduktan sonra doğru tedavi yöntemleri uygulanmaya başlanır. Aynı zamanda rutin kontrollere giden kişiler için eğer böyle bir durum varsa daha erken bir şekilde teşhisi de konulabilir.

Alanında uzman bir jinekolog ile birlikte başından sonuna bu sürecinin takipçisi olunarak infertilite sonucu tedavi yöntemleri uygulanabilir. Bu şekilde jinekolog hizmetlerinden faydalanmak ve güvenli bir adres için zuleyhagedikcevahir adresini ziyaret edebilirsiniz.