İstanbul Koray Aydın'ı bekliyor

İstanbul Koray Aydın'ı bekliyor
6 Ağustos 2012 09:56

MHP Genel Başkanlığı’na aday olması beklenen Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın “Değişim” sloganıyla başlattığı girişim yurt çapında genişleyerek yankı buluyor. Denizli, Aydın ve İzmir’de katıldığı iftarlarda büyük coşkuyla karşılanan Koray Aydın 9 Ağustos’da da İstanbul’da ağırlanacak.

Değişim için yola çıkan Koray Aydın ilk durağı Denizli’de partililerin sıcak, samimi ve coşkulu sevgi gösteriyle karşılanmıştı. MHP Genel Başkanlığı’na aday olması beklenen Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ın “Değişim” sloganıyla başlattığı girişim yıırt çapında genişleyerek yankı buluyor. Konuk olduğu; Denizli, Aydın ve İzmir’de ülkücülerin geniş katılımlı iftarlarında büyük coşkuyla karşılanan Koray Aydın 9 Ağustos’da da İstanbul’da ağırlanacak. İktidar için değişim Aydın, İstanbul’da öncülüğünü hareketin sevilen simalarından Yavuz Ceylan’ın yaptığı bir grup ülkücü tarafından verilecek iftar yemeğine katılarak partililerle kucaklaşacak.

9 Ağustos’ta WOW istanbul Hotels’in 2000 kişilik salonunda düzenledikleri iftarla ilgili bilgi veren Yavuz Ceylan, şöyle konuştu: “Partimizi tek başına iktidara taşıyacak ‘değişim’meşalesini yakan Sayın Koray Aydın’ı İstanbul’da ağırlayacak olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Hedefimiz ve arayışımız, MHP’yi iktidar yapmanın yollarını bulmaktır. Devlet Bahçeli ile bunu başaramayacağımızı artık anladık, artık yolun sonuna geldik. Değişim’den başka çıkış yolumuz yoktur.. Bu değişimi de, 4 Kasım’daki Büyük Kurultayımızda gerçekleştireceğiz. Bütün hareketi kucaklayan, iktidara talip bir MHP için Koray Aydın Bey’i sonuna kadar destekliyoruz”

YENİÇAĞ