IŞİD logosuyla memur imzası!

IŞİD logosuyla memur imzası!
2 Ekim 2014 08:14

Büro Emekçileri Sendikası, bir SGK denetçisinin, resmi yazışmaları IŞİD’in de kullandığı ‘Peygamber Mührü’ ile imzaladığını açıkladı.

 

 

Büro Emekçileri Sendikası, savaş tezkeresiyle ilgili yaptığı basın toplantısında Sosyal Güvenlik Kurumu’nda denetçi olarak çalışan bir kişinin resmi yazışmalarında IŞİD’in logosunu kullandığını açıkladı.

 

 

Büro Emekçileri Sendikası (BES) Genel Merkezi, savaş tezkeresi hakkında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Ankara’da yaşanan bir olaya da değindi. BES yöneticileri, Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Ulucanlar Sosyal Güvenlik Müdürlüğü’nde çalışan bir denetçinin, resmi yazışmalarında IŞİD tarafından da kullanılan “Peygamber Mührü”nü kullandığını bildirdi.

 

 

‘KİMDEN CESARET ALDIĞI ORTADA’

 
BES Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri ‘Peygamber Mührü’nün resmi kurumlardaki yazışmalara girmesi hakkında, “SGK Ankara İl Müdürlüğü’nde görevli bir büro emekçisi, kurum içerisinde tüm çalışanlara gönderdiği bir mesajda IŞİD logosunu kullanabilmektedir. Bu logoyu kullanırken kimden, kimlerden cesaret aldığı ortadadır. Sendikamız konu ile ilgili her türlü girişimde bulunacak, olayın takipçisi olacaktır” değerlendirmesini yaptı. Bu çalışanın diğer SGK çalışanlarına yolladığı bir e-postada, kişisel imzasında IŞİD tarafından da kullanılan ve IŞİD bayrağında yer alan Peygamber Mührü görselini kullandığını gösterir ekran görüntüsü BES tarafından basına dağıtıldı.

 

 

Kaynak: Birgün