İş Dünyasının Parlayan Yıldızı Kemal Taha Akgün

İş Dünyasının Parlayan Yıldızı Kemal Taha Akgün
12 Kasım 2021 23:30

Bu günlerde iş dünyasında adından sıklıkla bahsedilen bir isim var; Kemal Taha Akgün. Kemal Taha Akgün gerçekleştirdiği projeler sayesinde adından sıklıkla söz ettiren birisi haline geldi. İş hayatında aile şirketinde başlayan Akgün, iş hayatının inceliklerini ve disiplinini burada detaylı bir şekilde öğrenme fırsatı buldu. Vizyoner iş adamı daha sonra ise inandığı ve gönül verdiği projesini hayata geçirdi. Bir Gençlik Medya isimli yeni projesi ile iş hayatına farklı bir sektörden yeniden giriş yapan Kemal Taha Akgün bu zamana kadar üstlendiği tüm projelerde başarılı oldu. Bir Gençlik Medya projesinin bilişim alanında başarılı olacağındansa Kemal Taha Akgün’ü tanıyanların hiç şüphesi yok.

 

 

Yurt Dışında Başarılı Olacak Bir İş Adamı

Hayata geçirdiği her proje ile adından sıkça söz ettiren Kemal Taha Akgün’ün bu güne kadar başarısız olduğu herhangi bir proje bulunmuyor. Bu nedenle Kemal Taha Akgün’ü tanıyanlar Bir Gençlik Medya’nın kısa zaman sonra hedeflerine ulaşacağından emin. Ne yazık ki ülkemizde bir türlü gelişme kaydedemeyen bilişim sektörü, başarılı iş adamı Akgün’ün rotasını yurtdışına çevirmesine sebep olmuş. Bir Gençlik Medya firmasının üstlendiği ulvi amaçlardan bir tanesi de yurt dışında başarıyı yakalayarak ülkemizin de bilişim alanında bende varım demesinin önünü açmak. Türkiye’nin bilişim alanında Avrupa ülkelerine göre ne kadar geride kaldığı da dikkate alındığında Bir Gençlik Medya’nın başarmaya çalıştığı hedef daha anlamlı bir hale geliyor.

Her Alanda Başarılı Bir İnsan

Hayatta bazı insanlar vardır ki iki işi aynı anda yapamaz; yürütemez. İşte Kemal Taha Akgün bu tip insanlardan oldukça uzak bir görüntü çiziyor. Kemal Taha Akgün’ün iş hayatı dışında da üstelendiği ve hakkıyla yerine getirdiği birçok rol bulunuyor. Akgün bir yandan Ankara Genç MÜSİAD yönetim kurulu üyesi ve Dijital Dönüşüm Komitesi başkanlığını başarılı bir şekilde yürütmeye devam ediyor. Hobileri içinde vakit ayırmayı ihmal etmeyen Akgün, çevresinde her şeye yetişen adam olarak biliniyor. Özellikle şiir düşkünü olan Kemal Taha Akgün, şiirleri seslendirerek dijital mağazalara yüklüyor.