İntihar etmek bile parayla

İntihar etmek bile parayla
20 Mart 2012 16:58

İşsizlikten bunalıp atladı. Şimdi üstüne düştüğü aracın hasarını ödeyecek.

İşsizlikten bunalıp atladı. Şimdi üstüne düştüğü aracın hasarını ödeyecek.

 

Eskişehir’de yaşayan B. S. (34) uzun süre aramasına rağmen kendine iş bulamadı. Bunalıma giren vatandaş, bir akşam meyhaneye giderek alkol aldı. Aldığı alkolün de etkisiyle sokakta bulunan bir apartmanın yangın merdivenine tırmanan B.S., bir süre sonra bağırmaya başladı. Çevre sakinlerinin durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ekipleri ve 112 sağlık ekipleri çağrıldı. Şahsın, elektrik tellerine yakın olması nedeniyle sokağın elektrikleri kesildi.

 

KENDİNİ YERE ATTI AMA

 

Polisin ikna çabalarına cevap vermeyen B.S., kendini yaklaşık 30 metreden aşağıya bıraktı. B.S., yangın merdivenin altında bulunan ticari aracın tavanına, daha sonra da yere düştü. Olay yerinde hazır bekleyen 112 Sağlık ekipleri tarafından hemen müdahale edilen adam, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İşsizlikten bunalıma girerek yaşamına son vermek isteyen B.S., şimdi de hasar verdiği ticari otomobilin masraflarını karşılayacak. Arabanın sahibinin şikayetçi olması üzerine B.S., tedavisinin ardından mahkemeye sevk edilecek.

 

İşsiz olduğunu söyleyen B.S. kendisini ikna etmeye çalışan polislere, “Galatasaray-Fenerbahçe maçına gidiyorlar, 50 bin taraftar dolduruyor orayı. Ben bir işe giremiyorum. 200 milyon lira bilete para veriyorlar maça giriyorlar beni bir işe sokmuyorlar” dedi.