‘İnanç çok büyük!’

‘İnanç çok büyük!’
18 Ekim 2022 12:50

Son seçim anketi sonuçlarını kamuoyuna duyuran Sosyal Demokrasi Vakfı Başkanı (SODEV) ve AKSOY Araştırma Şirketi’nin kurucusu Ertan Aksoy’dan dikkat çeken bir seçin anketi analizi geldi.

 

 

İttifaklar arası oy değişimlerini ortaya koyan seçim anketi şirketleri saha çalışmalarını hızlandırırken son seçim anketini tamamlayan SODEV ve AKSOY Araştırma Şirketi 6’lı masa ile ilgili gerçekleştirdiği çalışmayı kamuoyuna duyurdu.

Sosyal Demokrasi Vakfı Başkanı (SODEV) ve AKSOY Araştırma Şirketi’nin kurucusu Ertan Aksoy yapılan seçim anketinde vatandaşa sorulan soruları ve aldıkları cevapları paylaştı.

 

 

6’LI MASAYA İNANÇ ÇOK BÜYÜK
Son günlerin tartışılan konusu olan “Sizce 6’lı masa seçime kadar uyum içinde çalışabilecek midir?” sorusunu vatandaşa sorduklarını ifade eden Ertan Aksoy “Masa’nın dağılacağına inananların oranı sadece yüzde 22,6. Bu oran AKP seçmeninde bile yüzde 35. Bu demek oluyor ki, masanın bileşenleri farklılıklarını korumakla birlikte asgari müştereklerde birleşebilecek olgunluğa sahip olduklarını topluma ispat etmiş durumda. Kamuoyu yapıcıların bir kısmının aksine seçmende devam edeceğine dair Masa’ya inanç büyük. “ ifadelerini kullandı.

Yapılan seçim anketinde vatandaşa sorulan diğer sorularda da 6’lı masayla ilgili oldukça olumlu sonuçlar yer aldı.

İşte SODEV ve AKSOY Araştırma’da yer alan 6’lı masayla ilgili diğer sorular ve sonuçları

tablo1

tablo2

tablo3