İmamoğlu: Kılıçdaroğlu ve Akşener, Türkiye’yi geleceğe hazırlıyor!

İmamoğlu: Kılıçdaroğlu ve Akşener, Türkiye’yi geleceğe hazırlıyor!
18 Haziran 2021 09:05

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Malatya’nın 3 ilçesi; Hekimhan, Arguvan ve Arapgir’de vatandaşlarla buluştu. Her 3 ilçede de coşkuyla karşılanan İmamoğlu’nun ziyaretleri miting havasında geçti. Kılıçdaroğlu ve Akşener’in Türkiye’yi geleceğe hazırladığını vurgulayan İmamoğlu, kendisinin de İBB Başkanı olarak sorumluluğunun farkında olduğunu belirtti.

 

 

“KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER, TÜRKİYE’Yİ GELECEĞE HAZIRLIYOR”

 

 

“Türkiye’nin her yerinde çok çalışan belediye başkanlarımız var” diyen İmamoğlu, “Sadece İstanbul, Ankara, İzmir değil; Türkiye’nin her yerinde Hekimhan, Arguvan, Arapgir’deki belediye başkanlarımız gibi güzel kahramanlarımız var. Türkiye’nin değişimini, yeni bir döneme adım atışını, işte bizlerin başarısı hazırlayacak. Ve bunu, sizinle kurduğumuz dayanışmayla başaracağız” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de ilk defa ortak aklın, bir arada düşünebilmenin, bir arada iş üretebilmenin alt yapısının oluştuğunu vurgulayan İmamoğlu, Milet İttifakı partilerinin liderleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bu süreçte muazzam bir iş birliği gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Kılıçdaroğlu ve Akşener’in Türkiye’yi geleceğe hazırladığını vurgulayan İmamoğlu, kendisinin de İBB Başkanı olarak sorumluluğunun farkında olduğunu belirtti.