Hypercep ile kendi telefon kılıfını oluştur!

Hypercep ile kendi telefon kılıfını oluştur!
1 Mart 2022 21:23

Telefon kılıfı tasarlama son derece moda olan ve kullanılmaya başlanan bir yöntemdir. Telefon kılıfınızın size özel olmasını isteyebilirsiniz. Yeni ve size ait bir tasarım olan kılıfı yanınızda taşımak ve bir aksesuar olarak kullanmak sizin en doğal hakkınız.

 

Telefon Kılıfı Ne İse Yarar?

Telefon kılıfı olası herhangi bir kazaya karşı, düşme ve çiziklere karşı koruma ile görevlidir. Bunun yanı sıra çiçekleri, böcekleri, hayvanları yanınızda taşıma imkanına sahipsiniz. Kendinizi nasıl ve ne şekilde ifade etmek istediğinize karar verin.
Onlarca ve yüzlerce tasarın içinden kendinize birkaç tane tasarın oluşturun. Kedileri seviyorsanız, bir tane kedi fotoğrafı çizebilirsiniz ya da bir tane kedi fotoğrafı bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın bir fotoğrafını yanında taşımak istiyorsanız bunu kılıf olarak tasarlayabilirsiniz.
Telefon kılıfı tasarla seçeneğinden telefonunuzun kılıfını kendiniz tasarlayıp sipariş verebiliyorsunuz. Telefonlar kişisel olduğu gibi telefon kılıfları da kişisel olabiliyor. Kendi tasarımınızı yanınızda taşıma imkanına sahipsiniz. Ayrıca bütün bunların yanı sıra kullanışlı ve güvenli bir aksesuar elde edebilirsiniz. Telefon kılıfları kaliteli malzemelerden üretiliyor.

Telefon Kılıfınızı Kişiselleştirin
Her eşyanın her malzemenin bir anısı ve hatırası vardır. Telefonunuzu ilk aldığınız andan itibaren sizin ile birlikte bir hikâyesi olmuş olur. Aynı şey kılıf için de geçerlidir. İsminizi ya da devriminizin ismini farklı fontlar ile üzerine yazdırdığınız en güzel renkleri kullandığınız bir kılıf tasarlamanız mümkündür.

Telefonunuzu kişiselleştirmeye olumlu bakmalısınız. Herkeste olan bir kılıfı kullanmak son derece sıkıcı olabilir. Bunun yerine sizde anısı olan bir resmi ya da sevdiğiniz bir insanın ismini, resmini telefonunuzun kılıfında kullanabilirsiniz. İsterseniz tamamen size ait olan ve sizin fikriniz olan bir tasarımı kullanabilirsiniz ya da kreatif modellerinden seçme gibi bir şansınız da var. Telefonunuz için ve kendiniz için en uygun olana karar verin.

Telefon Kılıfı Nasıl Tasarlanır?
Akıllı telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Neredeyse günün her dakikasında yanımızda taşıyoruz. Telefon ile bağlantılı olan aksesuarları da hemen hemen hayatımızın her yerinde kullanıyoruz.
Telefon aksesuarları denince akla ilk gelenlerden bir tanesi de kılıftır. Piyasa da çeşit çeşit farklı farklı renklerde bulunan telefon kılıflarını almak mümkündür. Ancak bunlardan hiç biri el yapımı olan telefon kılıfı kadar özel olamaz.
Kişiye özel telefon kılıfı tasarlayan pek çok firma var. Sizler de kendi tasarımlarınız olan bir telefon kılıfı kullanmak istiyorsanız bu işi yapan bir firmadan alışveriş yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra kendiniz de evde telefon kılıfı tasarlayabilirsiniz.

Telefon Kılıfı Tasarımı İçin Gerekli Olan Malzemeler
Tercihe göre iki adet plastik telefon kılıfı, yapı marketlerde alabileceğiniz 1 adet zigzag makas, kırtasiyeden hazır bir şekilde alabileceğiniz yapışkanlı şerit çizgiler, akrilik boyalar, pamuk, yapıştırmak için de tutkala ihtiyacınız var. Bu şekilde malzemeler ile kendi tasarımınız olan bir kılıf yapmak mümkün.