Ever After High Bebekleri

Ever After High Bebekleri
14 Ekim 2018 09:25

Ever After High bebekleri pek çok farklı çeşit ile piyasaya sunulmuş ve piyasaya çıktığı günden bu yana çocuklar tarafından oldukça sevilmiş oyuncak bebeklerdir. Cesur prenslerin ve prenseslerin dünyası olacak ilgi gören bu bebekler Mattel firmasının Monster serisi ile hemen hemen aynı çizgide olarak görülüyor. Ancak bu bebeklere tasarım aşamasında korku öğesi eklenmemiş. Masallar diyarındaki sihirli okulun adı olan Ever After High tüm minikler tarafından çok ilgi görürken aynı alakayı, bu okula giden masal kahramanlarının çocukları da görmektedir.

 

Ever After High Bebeklerinin Oyun Hikâyesi

 

Çocukların şöhret olan anne ve babalarının izlerini takip ederek masalları yaşatmaktan farklı pek seçenekleri yok. Ancak içlerinde bu kurala uymayan bir tanesi var. Bu da kötü kalpli bir kraliçenin kızı Raven Queen. Bu karakter kendi hikâyesini kendi belirlemek istiyor. Okulun öğrenciler, asiler, asiller ve tarafsızlar olarak üçe bölünmüş durumdadır. Asil olan öğrenciler, geleceklerinin kaderlerinde yazılı olduğunu ve ailelerinden kendilerine miras kalan yazgıyı yaşamak isteyen öğrenciler olarak dikkat çekiyor. Bu topluluğun öncülüğünü ise pamuk prensesin kızı Apple White yapıyor.

 

Hikâyenin asileri tarafında yer alan kahramanlar ise kendilerine yazılmış olan kadere karşı çıkıyor. Tüm mücadeleleri de bu durumu tersine çevirmek ve kendi yolarlını kendileri çizmek. Tarafsızlar ise herhangi bir şeyi değiştirmek ya da kabul etmek konusunda fikri olmayan kahramanlar. Bir tarafta ailelerinin bıraktığı izleri takip ederek mutlu yaşamak isteyen asiller, bir tarafta kendi kaderini yazmak ve yaşamak isteyen asiler.

 

Ever After High Bebeklerine Gösterilen İlgi

 

Tüm dünyada oldukça popüler bir hale gelmiş olan bu bebeklerin bu kadar ilgi görmesinin sebebi şüphesiz bir hikâyeye sahip olmaları. Bu senaryonun içinde bulanan iyi ve kötü karakterler çocuklar tarafından oldukça beğenilirken, her çocuğun kendine göre bir kahramana bir hikâye yaşatması oldukça çeşitlenmesine olanak sağlamıştır. Böylece her çocuk tarafından benimsenen bebekler her oyun da aranan kahramanlar olmuştur. Kısa sürede elde ettiği popülerlik ve farklı tarzlarda kahramanlara sahip olan Ever After High bebekleri Oyuncak Evreni sitesinde bulabilirsiniz.