Günlük burç yorumlarınız (30.10.2009)

Günlük burç yorumlarınız (30.10.2009)
30 Ekim 2009 11:05

Günlük burç yorumlarınız (30.10.2009) KOÇLAR
Dün geceki huzursuzluğunuzun tüm güne yayılmaması için, sabah kalkar kalkmaz kendinizi pozitif bir ruh haline sokmaya çalışmalısınız. Yoksa kötü bir gün olabilir. Sevdiğiniz kişiden bazı şeyleri saklamaktan artık vazgeçmelisiniz. Hala güvenmiyor ve inanmıyorsunuz ama onun size hissettikleri son derece samimi.

BOĞALAR
Maddi konularda fazla aceleci ve atılgan davranma eğilimindesiniz. Çevrenizdeki iyimser kişilerin de etkisinde kalarak fazla düşünmeden yeni kararlar almanız kayıplara uğramanıza sebep olabilir. Duygusal anlamda yeni başlangıçlar yapmaya hazırsınız. Bu duyguyla katılacağınız davetlerde çekiciliğiniz nedeniyle başkalarının dikkatini üzerinizde toplayabilirsiniz. Bu sayede yeni ve ilginç kişilerle tanışmak size keyif verecek. Ama sizi kıskanan insanlar keyfinizi bozmak isteyebilirler.

İKİZLER
İnsanlarla yaşayacağınız sorunların büyümemesi için soğukkanlı ve mantıklı davranmalısınız. Sevdiğinize karşı duygularınızı açıkça ifade etmelisiniz. Böylece sizi uzun zamandır rahatsız eden problemlerin açığa çıkmasını sağlayabilir ve bu sayede sorunlarınıza bir çözüm yolu bulabilirsiniz.

YENGEÇLER
Oldukça güzel ve heyecanlı bir güne hazır olmalısınız. Eğer çocuk sahibiyseniz, bugünü onlara ayırmalı ve keyfini sürmelisiniz. Yaratıcılığınız o kadar yüksek ki, pek çok birikmiş işi pratik bir şekilde halledebileceksiniz. Akşama eğlenceli bir program yapmalısınız.

ASLANLAR
Zihinsel anlamda çok kuvvetli olacağınız bir dönemdesiniz. Bu özelliğinizi yeni çözümler üretmek, bekleyen sorunları çözmek için kullanmaya gayret etmeniz gerekiyor. Sevgilinizle birlikteliğinize entellektüel bir boyut da kazandırırsanız, çok daha tatminkar bir ilişki yaşayabilirsiniz.

BAŞAKLAR
Kendinize güvenmeniz önemli bir gereksinim. Hissetiğiniz özgüven eksikliği yeterince inisiyatif almanızı engelliyor. Biraz kendinizi geliştirirseniz, bu sorunların üstesinden de gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin kendini yeterince anlaşılmıyor hissetmesi boşuna değil. Siz en iyisi tepkilerinizi bir gözden geçirin.

TERAZİLER
Maddi konularda daha tedbirli davranmaya gayret etmelisiniz. Çok çalıştığınız için her şeyi kendinize hak olarak görüyorsunuz ama, bugün akan muslukların yarın da akabilmesi için depoyu biraz dolu tutmanız gerekiyor. Ani ödemeler sıkılmanıza, bütçenizde açık meydana gelmesine neden olabilir. Merak etmeyin, biraz dikkatle her şey kolaylıkla düzelecek.

AKREPLER
Sabahtan biraz duygusal ve hassas bir ruh halinde olabilirsiniz ama ilerleyen saatlerle birlikte, eski neşenize kavuşacaksınız. Keyfinizin yerine gelmesi sizi harekete geçirecek ve insanlarla birlikte olmak için programlar yapmaya başlayacaksınız.

YAYLAR
Bu aralarda detayları gözden uzak tutmaya ihtiyacınız var. Zihinsel olarak o kadar dolusunuz ki, dış uyaranlara karşı toleransınız çok düşük. Belki alternatif teknikleri kullanarak rahatça düşünebilirsiniz. Uykulu haliniz, reaksiyonlarınızın gecikmesine, motivasyonunuzun düşmesine neden oluyor. Bir çare bulmalı, kendinizi kuvvetlendirmelisiniz.

OĞLAKLAR
Çok insan tanıdığınız için, zaman zaman size gerçekten değer veren, samimi dost olan arkadaşlarınızı ihmal etmek durumunda kalıyorsunuz. Onların bu durum karşısında alındıklarını ve genellikle sıkıntılarını sizi kırmamak için içlerine atarak, paylaşmadıklarını da farketmiyorsunuz. Belki biraz daha ilgili olabilirsiniz.

KOVALAR
Hayatınızı bir düzene sokmanız gerekiyor. Birazcık derli toplu olmaya çalışmak, en önce sizin hayatınızın kolaylaşmasını sağlayacak. Gerek gündelik yaşam, gerekse özel hayattaki savrukluğunuz enerji kaybına yol açıyor. Sevdiğiniz insanın ufak bir sağlık sorunu olduğu ortaya çıkabilir. Fazla önemsenecek bir şey olmadığı halde o buna çok üzülebilir.

BALIKLAR
Bugün duygularınızı serbest bırakarak özgürlüğünüzü yaşamak istiyorsunuz. Ama taşıdığınız sorumluluklar nedeniyle buna fırsat bulamayabilirsiniz. Sizin için önem taşıyan insanların istek ve arzuları ile uğraşmak, kendi yapmak istediklerinizi bir süre ertelemenize neden olabilir.

(ASTROLOJİ)