Gratis Kart Nasıl Alınır

Gratis Kart Nasıl Alınır
8 Ekim 2022 12:59

Kadınlar daima kusursuz ve bakımlı görünmek isterler. Gerek kişisel bakım ürünleri, gerekse de kozmetik ürünleri katalogları sürekli takip ediliyor. Özellikle de indirimli ürünler kadınların dikkatini daha çok çekiyor. Belli markaların kozmetik ve kişisel bakım ürünleri kozmetik mağazalarında daha pahalı iken gratiste avantajlı fiyatlarla istediğiniz ürünü bulabilirsiniz. Gratisteki ürünleri piyasa fiyatından oldukça uyguna alabilmek için bir gratis kartınızın olması gerekmektedir. Peki, gratis kart nasıl alınır diye düşünüyorsanız sizlere bunu detaylı bir şekilde açıklayacağız. Gratis kart alabilmenin üç yöntemi vardır. Bunlar: Online başvuru, sms ile gratis kart başvurusu ve mağazadan direkt başvuru.

 

ONLİNE GRATİS KART BAŞVURUSU:

Önce web sitesine girersiniz oradan da online gratis kart başvurusuna tıklayarak başvuru ekranının açılmasını sağlarsınız. Gratis kart al kategorisine tıkladığınızda ekranınızda kişisel bilgi formu açılır. O bilgi formunu da doldurduktan sonra üye ol butonuna tıklıyoruz. Sonrasında kişisel bilgilerinizde girmiş olduğunuz cep numaranıza kodu geliyor ve onaylıyorsunuz. Gratis kartınız başarıyla oluşturuldu yazısını gördükten sonra devam et e tıklayarak alışverişe başlayabiliyorsunuz.

SMS İLE GRATİS KART BAŞVURUSU:

Mesaj/sms yolu ile gratis kartı almak için tek yapmanız gereken telefonunuzun mesajlar bölümüne girerek gratis kart yazarak 7889’ a mesaj göndererek size gelen mesajla da gratis kart üyeliğinizi tamamlayarak siz de kolaylıkla gratis karta sahip olabilirsiniz.

GRATİS MAĞAZASINA GİDEREK GRATİS KART BAŞVURUSU:

Bu yöntemle gratis kart sahibi olmak istiyorsanız yapmanız gereken size en yakın gratis mağazasına giderek orada bulunan görevliye bu kartı almak istediğinizi belirterek de kart üyeliğinizi kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Bu yöntemleri kullandıktan sonra gratis kart ile istediğiniz kişisel bakım ve kozmetik ürünlerini çok cazip fiyatlara satın alarak bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Ayrıca gratis mağazasındaki tüm indirimli ürünlerden sms yoluyla haberdar olabilirsiniz. Siz alışveriş yaptıkça gratis kartınıza yüklenen puanlarla ekstra indirim veya puanınızın yettiği kadar ürünlere de ücretsiz sahip olabilirsiniz. Alışverişlerinizi isterseniz online gratis mağazaları üzerinden isterseniz de gratis mağazalarından yapabilirsiniz.