Görkem Uludüz Sinema ve TV Dünyasını Sallamaya Hazırlanıyor: Yeni Projeler Kapıda

Görkem Uludüz Sinema ve TV Dünyasını Sallamaya Hazırlanıyor: Yeni Projeler Kapıda
3 Temmuz 2023 14:11

Başarılı yapımcı Görkem Uludüz, yeni projelerine hız kesmeden devam ediyor. Türk futbolunun unutulmaz yıldızları Hasan Kabze, Ahmet Dursun, Tuncay Şanlı ve İbrahim Yattara ile gönülleri fetheden ‘Şöhretler Sahada’ organizasyonu da dahil olmak üzere bir dizi heyecan verici proje geliştiriliyor.

 

Uludüz, ülkemizde futbolun büyülü atmosferini ekrana taşıyan ‘Şöhretler Sahada’ organizasyonunu sürdürme kararı aldı. Eski futbolcuların sahada kıyasıya yarıştığı bu organizasyon, futbol severler tarafından büyük ilgi görüyor.

 

Yapımcı ayrıca, ulusal ve uluslararası ekranlarda yer alacak yeni bir oyunculuk yarışma TV programına imza atıyor. Programda jüri koltuğunda oturacak usta isimler ise şimdilik sır olarak saklanıyor. Bu yarışma, yeni yeteneklerin keşfedilip, sinema ve televizyon dünyasına kazandırılmasına olanak sağlayacak.

 

Görkem Uludüz’ün heyecanla beklenen bir diğer projesi ise geçtiğimiz yıl Uludüz Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, Naz Mila ve Suat Yiğit’in başrollerini paylaştığı ‘Gaddar: Kanlı Sular’ adlı film. Bu yıl vizyona girmesi planlanan film, büyük bir merakla bekleniyor.

 

Uludüz ayrıca yeni bir sinema filmi hazırlıklarına da başladı. Bu film hakkında henüz detaylı bilgi verilmese de, içerik ve oyuncu kadrosu merak konusu. Yakın bir zamanda startı verilmesi beklenen bu projenin, sinemaseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edileceği kesin.

 

Görkem Uludüz’ün üstlendiği bu heyecan verici projelerin gelişmelerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.