Görevine son verildi ama CHP’nin sosyal medya hesapları hâlâ onda!

Görevine son verildi ama CHP’nin sosyal medya hesapları hâlâ onda!
10 Eylül 2023 10:24

CHP’de 3 Ağustos’ta görevine son verilen sosyal medya yöneticisi Acıoğlu 35 gündür sosyal medya hesaplarının kendisinde olduğunu, CHP’nin bu yüzden Facebook ve İnstagram’da reklam veremediğini söyledi.

 

 

 

Kaybedilen seçimlerin ardından sosyal medya yöneticisi Ali Sinan Acıoğlu’nun işine son verilmişti.

 

 

3 Ağustos’ta görevine son verilen Acıoğlu, sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda işine son verilmeden önce CHP’nin Facebook ve İnstagram’ın bağlı olduğu resmi Meta muhatabının kendisi olduğunu, 2 Ağustos’ta Eren Erdem’e bunu ilettiğini, ancak CHP’nin alelacele kurumsal mailini kapattığı için Meta yetkilileriyle yazışamadığını anlattı.

“35 gündür hesap bende duruyor ve farkında değiller!” diyen Acıoğlu, CHP yönetimine “25 milyon insanın hayallerinin nasıl tarumar edildiğine dair her gün yeni bir numune sunuyorsunuz, başka bir şey değil…” tepkisinde bulundu.

 

 

Acıoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

 

“Gün geçmiyor ki CHP’yi yönetenlerin bir “becerisi” daha ortaya çıkmasın değil mi? Buyurun: 3 Ağustos’ta kovulduğum CHP’nin resmî Meta (Facebook, Instagram) muhatabı olduğum için “CHP 100. Yıl” için hazırlanan içerikleri reklam çıkamıyorlarmış… 35 gün sonra fark edebildiler…

2 Ağustos günü, hesapları Eren Erdem ekibine devrederken Meta ile bu konuda mailleşmemiz gerektiğini söylemiştim. Sabahına aceleyle beni kovdular. Alelacele kurumsal mailimi de kapattıkları için Meta yetkilileriyle yazışamadık. 35 gündür hesap bende duruyor ve farkında değiller!

İş bilmezlik öyle bir boyutta ki, hesabı tam yetkiyle devralmak adına dün gece bana Facebook üzerinden “işletme kaldırma talebi” gönderdiler. Tıklasam CHP Facebook hesabı kapanacak… Dua etsinler ki bu işi yapanlar gibi kötü niyetli insanlar değiliz.”

Evinde kendi halinde bir iş bilmezliğin belki çok bir haber değeri olmaz ama sen ülkenin kurucu partisini “yönetiyorsun” güya… 25 milyon insanın hayallerinin nasıl tarumar edildiğine dair her gün yeni bir numune sunuyorsunuz başka bir şey değil…

Daha önce de dediğim gibi, bir hastalığa teşhis koymak için kişinin tüm kanını almanıza gerek yok, bir damla kanla tahlil eder, tanı koyarsınız. Benim tanıklıklarım, CHP’deki hâkim zihniyetin tahlili için bir damla örnek. Tanıyı siz koyun…

35 gündür gizli saklı değil, tam yetkiyle işletme hesabının bende olduğunu ve Meta resmi muhatabı olduğumu söyledim. Hesapları devrederken odada 5 kişiydik, herkes de şahit… Durumu böylece izah etmeme rağmen durum bu işte…”