Goji çileği nedir? Goji çileği nasıl sipariş verilir?

Goji çileği nedir? Goji çileği nasıl sipariş verilir?
11 Mart 2016 10:15

Goji çileği adı bilinen kurt üzümü meyvesi, çok uzun zamandır Çin’de tüketilmektedir.

 

 

 

Anavatanı Çin ve çevresindeki coğrafyadır. Henüz tarih çağlarında bu coğrafyada yetişmeye başlayan Goji çileğinin içeriği vitamin ve mineral açısından çok zengindir. C vitamini olarak bilinen turunçgiller ve karoten deposu olarak bilinen havuçtan kat kat daha fazla A ve C vitamini içerir. Bu zamana kadar ülkemizde çok fazla kullanılmasa da Dukan diyeti ile beraber tanınmaya başlanmıştır. Fransız Doktor Dukan Pierre tarafından incelenen ve yararları anlatılan Goji Berry, bu diyette kullanılan tek meyve olma özelliği taşımaktadır. Bu ayrıcalığın nedeni düşük karbonhidrat oranı, kan şekerini düzenleme özelliği ve yağ yakımını kolaylaştırması gelmektedir. Ancak bu mucizevi meyveyi ülkemizde bulmak hiç de kolay değildir. Her ne kadar aktarlarda satılıyor olsa da, pek çoğu uygun koşullar altında saklanmadığı ve Çin haricindeki ülkelerde yetiştirildiği için Türk insanı Goji çileğinin yararlarından mahrum kalmaktaydı.

 
Goji Çileği Nedir?

 
Goji çileği, Goji Berry, Goji üzümü, kurt üzümü gibi farklı isimlerle de bilinen bir meyvedir. Şeker hastalığından tutun, kronik kabızlığa kadar birçok soruna çözüm olmaktadır. Ayrıca hızlı zayıflama için de kullanılmaktadır. Pek çok kişi bu zamana kadar ne yaparsa yapsın zayıflayamamışken Goji çileği sayesinde hızlı bir şekilde kilo vermiştir. Üstelik vücut analizleri incelendiğinde verilen kiloların büyük bölümünün de yağlardan gittiği görülmektedir.

 
Goji Çileğinin Özü Gojidiet

 
Goji çileğinin uygun koşullar altında ekstresinin elde edilmesi sonucunda Gojidiet adı ile bilinen ürün elde edilmiştir. Bu ürün, pek çok ünlü tarafından da kullanılmakta olup 15 gün gibi kısa bir sürede gözle görülür bir zayıflama sağlamaktadır.

 
Goji Çileği Nasıl Sipariş Verilir?

 
Goji çileği siparişi esnasında dikkat etmeniz gereken nokta orijinal olup olmadığıdır. Son zamanlarda pek çok sahte ürün satışı olmaktadır. Bu nedenle mutlaka faturalı ürünleri almalı ve kutu üzerinde hologram olduğundan emin olmalısınız.

 
Orjinalgoji.com, Goji çileği siparişlerinizi verebileceğiniz en garantili adreslerde biridir. Buradan vereceğiniz Goji çileği siparişleri faturalı ve orijinal ürünlerdir.
goji çileği