Futbol Dünyamız İçin Kayıp

Futbol Dünyamız İçin Kayıp
14 Ocak 2012 12:36

KILIÇDAROĞLU: LEFTER’İN ÖLÜMÜ FUTBOL DÜNYAMIZ İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP

KILIÇDAROĞLU: LEFTER’İN ÖLÜMÜ FUTBOL DÜNYAMIZ İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lefter Küçükandonyadis’in ölümünün sadece Fenerbahçe için değil, Milli Takım ve futbol dünyası için hem büyük bir kayıp hem de büyük bir acı olduğunu söyledi.

 

ANKARA -CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lefter Küçükandonyadis’in ölümünün sadece Fenerbahçe için değil, Milli Takım ve futbol dünyası için hem büyük bir kayıp hem de büyük bir acı olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lefter Küçükandonyadis’in ölümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. CHP Genel Başkanı, mesajında şöyle dedi:

“Türk futbol tarihi kendini tarihe maletmiş, Milli Takımımızın yanı sıra, kulübünün sayfalarına da altın harflerle yazılmış efsane futbolcularla doludur.

Lefter Küçükandonyadis de bunlardan biridir. Yeri doldurulamamış futbolcularımızdan biri olan Lefter’in ölümü sadece Fenerbahçe için değil, Milli Takımımız ve futbol dünyamız için hem büyük bir kayıp hem de büyük bir acıdır.

Lefter Küçükandonyadis’e rahmet, başta Lefter ailesi olmak üzere, Fenerbahçe ailesine, Türk Milli Takımımıza, futbol dünyamıza ve futbolseverlere başsağlığı diliyor, sevgiler, saygılar sunuyorum.”

 (ANKA)