Ahmet Özal 'babam' dedi, fotoğraftaki koruma çıktı

Ahmet Özal 'babam' dedi, fotoğraftaki koruma çıktı
27 Aralık 2012 00:05

Ahmet Özal babasının saçını haftaya yetklililere teslim edeceklerini ve şimdiye kadar neden teslim etmediklerini açıkladı ve bir fotoğraf gösterdi.
AA o fotoğraflardaki kişinin yüzünün çok net göründüğü 3 fotoğraf daha yayınladı. Fotoğraftaki kişinin söylendiği gibi Özal mı değil mi sorusu çok net cevap buluyor.
 

 
FOTOĞRAFLARI ÇEKEN MUHABİR: SEDYEYLE GETİRİLDİ
 
Fotoğrafları çeken eski Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Selahattin Yılmaz, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, Turgut Özal’ın hastaneye sedyeyle getirildiğini söyledi. Gazeteci olduğu için hastaneye alınmadığını belirten Yılmaz, “Sedyeyle getirildi, içeriye sedyeyle alındı” diye konuştu.
 

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, babasının öldüğü tarihte Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri tarafından çekilen bir fotoğrafı göstererek babasının hastaneye yürüyerek geldiğini söylemişti.


 
Eski AA Foto Muhabiri Yılmaz, fotoğrafın Özal’a değil, sedyeyi iten korumaya ait olduğunu söyleyerek, “en sağlıklı bilginin Özal’ın o dönemki korumalarından alınabileceğini” de ifade etti.

Ardından bugün, Sözcü gazetesi o fotoğrafın hemen ardından çekilen başka bir fotoğraf yayınladı.


 
Fotoğrafta Ahmet Özal’ın babam dediği kişinin koruma olduğu açıkça görülüyor.