Fırtına yıktı geçti!

Fırtına yıktı geçti!
18 Mayıs 2015 12:41

Erzincan ve Bingöl’de etkili olan fırtına çatıları uçurdu, araçlara hasar verdi.

 

 

ERZİNCAN’DA FIRTINA ÇATILARI UÇURDU

 

Erzincan’da şiddetli fırtına Kavakyolu Beldesi’nde TOKİ konutlarının çatısını uçurdu.

 

Kentte dün akşam saatlerine merkeze 2 kilometre uzaklıkta bulunan Kavakyolu Beldesi’nde fırtına etkili oldu. Kavakyolu beldesi Terzibaba Mahallesi 1’inci Etap TOKİ’de konutların bazılarının çatısı rüzgara dayanamayarak uçtu. Şiddetli rüzgar bir binanın çatısını tamamen uçururken, bazı binaların çatılarında da hasar meydana geldi. Apartman sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden olan fırtınada çatılardan uçan malzeme, çevreye zarar verdi.

 

BİNGÖL’DE DE FIRTINA ETKİLİ OLDU

 

Bingöl’de etkili olan fırtına işyerlerinin çatısını uçururken, uçan çatı parçaları park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. Yaralanan olmazken, her iki otomobilde hasar oluştu.

 

Bingöl’de fırtına, hayatı felç etti. Fırtına, Kültür Caddesi üzerinde bir işyerine ait çatının uçmasına yol açtı. Uçan çatının parçaları, cadde üzerinde park halindeki iki otomobilin üzerine düştü. Araçlarda kimsenin olmaması, muhtemel bir faciayı engellerken, her iki araçta hasar meydana geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çatıların düştüğü bölgeye güvenlik şeridi çekti. Daha sonra itfaiye ekipleri de işyerinin üzerindeki çatıdan arta kalan malzemeleri sökerek yeni bir kazanın meydana gelmesini önledi.

 

Olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, işyeri ve her iki otomobilin sahipleri, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.