Farzan Malekzadeh: Picasso Tekniği ile tüm riskleri sıfırlayabilirsiniz!

Farzan Malekzadeh: Picasso Tekniği ile tüm riskleri sıfırlayabilirsiniz!
31 Temmuz 2021 21:24

Estetik alanında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Dünyaca ünlü estetikçi Doktor Farzan Malekzadeh’in geliştirdiği “Picasso Tekniği” bunların en başında geliyor.

 

 

Kendisini estetik tasarımcısı olarak tanımlayan İran asıllı doktor Farzan Malekzadeh, tıp literatürüne giren “Picasso Tekniği”ni şöyle anlattı: “Göğüs veya pelvik hatta burun ameliyatı geçirmiş bir kadın düşünün… 15 gün veya daha uzun süre evde veya hastanede olması, ameliyat sırasında uyuşturulması, anestezi vb. risklerin olması… Ameliyattan sonra bile vücudunda izler kalabilir. Ama cep telefonunuzla oynadığınız bir teknik olduğunu hayal edin. Göbeğinizi, kalçanızı veya vücudunuzun herhangi bir bölgesini küçültüp yağlarınızı eritebiliyoruz! Picasso tekniğinde saçınız, kaşlarınız, yüzünüz, kalçanız yani vücudunuz ameliyatsız şekillendirilebilir.”

 

“Aynı gün restorana gidebilirsiniz”

 

Picasso tekniği ile herhangi bir ameliyat veya anestezi olmadan hastalarına istedikleri şekli verebildiklerini ve aynı gün bir otele, bir kafeye veya restorana gidebileceklerini vurgulayan Malekzadeh, “Bence insanlar bu konforu ve teknolojiyi hak ediyor. Zaman çok değerli… Güzellik ve estetik kimsenin tekelinde olmamalı. Bilim çok ilerledi ve ben de Picasso tekniğini insanlığa bir armağan olarak geliştirdim. Plastik cerrahinin olası risklerinden korunmak istiyorsanız Picasso tekniği hayallerinizi gerçekleştirmenin en iyi yoludur. Önemli olan estetik ameliyatlarınızda risk almamanız” dedi.

 

“Ameliyat izlerini dahi yok edebiliyoruz”

 

Plastik cerrahi operasyonlarında bazı risklerin bulunduğunu ve ameliyat izlerinin kalabildiğine işaret eden ünlü estetikçi Farzan Malekzadeh, “Picasso tekniği ile eski halinize dönebilirsiniz. Bu tekniği her uyguladığımızda kök hücrelerinizin yenileneceğini ve daha sağlıklı bir şekle sahip olacağınızı bilin… Ve en önemlisi ameliyat sonucu vücudu cerrahi çizgilerle dolu olanları temizleyebilir, cildini yüzde 80 oranında eski haline döndürebiliriz” diye konuştu.