Esenyurt'ta hırsızlık kamerada

Esenyurt'ta hırsızlık kamerada
1 Ağustos 2013 09:05

Sevgilisiyle birlikte hırsızlık yaptığı öne sürülen 4 aylık hamile kadın, önce güvenlik kamerasına sonra polise yakalandı.

Hamile kadın emniyetteki sorgusu sırasında rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre olay 18 Temmuz’da  meydana geldi. 25 ayrı hırsızlıktan sabıkalı olduğu belirtilen ve 4 aylık hamile  Sema Y.(21) ile 17 ayrı hırsızlık olayından kaydı olduğu belirtilen Cemalettin K. (28)  Esenyurt’taki bir sitede bulunan 3 ayrı daireye kilitlerini açarak girdi. 1 evden eli boş dönen 2 şüpheli diğer 2 daireden 30 bin liralık altın ziynet eşyası, 1 LCD TV ve 1 laptop alarak kaçtı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDILAR

Hırsızlık anı sitenin güvenlik kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde sevgili olduğu belirtilen 2 kişinin önce bir apartmana girişi ve ardından eli boş çıkışları görülüyor. Ardından diğer apartmana yönelen 2 şüphelinin bu kez ellerinde laptop çantası, poşet ve LCD TV’yle uzaklaştığı görülüyor. İhbarın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 2 şüpheliyi önceki gün Esenyurt’taki evlerinde gözaltına aldı. Şüphelilerin yapılan incelemesinde  22 ve 24 Temmuz’da Avcılar’daki 2 ayrı hırsızlık olayından arandığı tespit edildi. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ise 1 LCD TV, 1 Laptop, 3 Play Station, 10 adet kol saati ve 5 altın kolye ele geçirildi.Emniyette sorguları tamamlanan Cemalettin K., Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. 4 aylık hamile olan Sema Y. ise emniyette rahatsızlanınca Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.