Erkek altın kolye modelleri

Erkek altın kolye modelleri
17 Temmuz 2018 12:39

Altın Kılıçlı Kalkan Kolye

Tyran, ihtişamını en güzel bir şekilde yansıttığı erkek altın kolye modelleri ile bütün cazibesini ortaya koymaktadır.   Altın rengi; zenginlik ve fazlalık rengidir ve renk sarısının aynı özelliklerinin birkaçını paylaşır. Renk altın, parlak ve neşeli ya da geleneksel olan sıcak bir renktir. Aynı zamanda aydınlatma, sevgi, merhamet, cesaret, tutku, sihir ve bilgelik ile ilişkilidir.   Altın, zenginlik, ihtişam ve refahın yanı sıra ışıltı, parıltı ve cazibe ile ilişkili değerli bir metaldir. Altın değerli taşların kişisel bilgeliği ve gücü artırdığına, sağlık ve sağlıkta yardımcı olduğuna, başarı ve refah yarattığına ve hedefinize doğru yolu aydınlattığına inanılmaktadır.   Altın Kılıçlı Kalkan Kolye modeli altının zenginliğini ve tasarımıyla da gösterişi simgelemektedir. Altın, Ebedi İlahiyatın armasıdır çünkü en değerli metalin yanı sıra zamanın sınaması olan metaldir. Altını değiştirecek hiçbir şey yok. Havzaya maruz kalmaktan etkilenmez, binlerce yıldır gömülü olsa bile bozulmaz.Asit onu yok etmeyecek ve ateş yakmayacak; bunlardan sadece saflaştırılmış olarak çıkıyor.   Ortaçağ zamanlarında, çeşitli silahlara sahip ortaçağ kılıçları, silahlar, Shortswords, Longswords ve Broadswords gibi savaş durumlarına bağlı olarak savaşta kullanılmıştır. Örneğin bir ortaçağ şövalyesi savaşta yine bu kılıcı kullanırdı, Bu silah Avrupalı ​​kılıcıydı ve ilk tanıştırıldığı zaman 11. yüzyılda Şövalyeler tarafından kullanıldı.   Ortaçağ kılıçları farklı kullanımlar için tasarlandı, bazı ortaçağ kılıçları, kesme ve itme eylemleri gibi hızlı hareketler için kullanıldı ve savaşta ihtiyaç duyulan hızlı hareketler için hafif olacak şekilde tasarlandı. Farklı kullanımlara sahip çok çeşitli kılıç tasarımları vardır. Altın kılıcı kullananlar yalnızca kraliyet mensupları ve zengin olan asillerdi. Tyran’ın tasarladığı Altın Kılıçlı Kalkan Kolye modeli de bütün ihtişamını ve asaletini ortaya koymaktadır.

Altın Kalkan Kolye

Tyran, tamamen koruma içgüdüsü ile yaşayanlar için Altın Kalkan Kolye modelini tasarlamıştır. Bütün ihtişamını ve görselliği ile korumanın verdiği sorumluluğu ve gücü temsil etmektedir.   Ortaçağ kalkanı, ortaçağ savunma kolluğunun en önemli bileşenlerinden biriydi ve bu yüzden ona özel ilgi gösterildi. Orta ve geç ortaçağ dönemlerinde çeşitli yenilikçi kalkanlar yapılmış ve yeni ortaçağ kalkanı tasarımları tanıtılmıştır. Bu, Avrupa’da ortaçağ kalkanlarının tasarımlarını daha da etkileyen feodal sistemin ve şövalyenin yükselişiyle aynı zamana denk geldi.Ortaçağın ilk zamanlarında en çok görülen ortaçağ kalkanları tasarımı basit bir yuvarlak kalkan tasarımdı. Bu, herhangi bir arma veya başka bir kimlik bulunmayan çok basit bir kalkan tipiydi. Temelde köknar veya kavak gibi hafif ve bölünmeyen odunlarla yapıldı. Bundan sonra, 10. yüzyılda, uçurtma kalkanı, yuvarlak ve konik tabanı olan Normanlar tarafından tanıtıldı. Bu kadar önem verilen kalkanlar koruma ve korunma amacıyla yapılmıştır. Korunma ve savunma ifadelerini yansıtan Altın Kalkan Kolye modeli bütün ihtişamını ortaya koymaktadır.Kalkan; aile mirası, koruyucu, savaşçı, kuvvet, tarihçe, savaşta deneyim, koruyucu melek ve vatanseverlik anlamlarını da ifade etmektedir.   Kalkan, kılıçmodellerini altın ve gümüş gibi kaliteli madenler ile harmanlayan Tyran’ın erkek kolye modelleri taktığınız anda hissettiğiniz o korunma ve savunma duygusunu yaşayacaksınız.

Altın Kanatlı Kılıç Kolye

Tyran, gücü ve otoritesini doğru ve iyi bir şekilde kullananlar için Altın Kanatlı Kılıç Kolye modelini hazırlamıştır. Altın, yumuşak, parlak, sarı, ağır, dövülebilir bir metaldir.   Bir geçiş metali olarak, altın, ruhani yolumuzda esnekliğin simgesidir, yaşam deneyimi ise inancımızı simgeler.Daha değerli unsurlardan biri olan altın, her konuda, her düzeyde mükemmelliği temsil eder. Aynı zamanda insanlığın kendisini mükemmelleştirmek, aydınlatmak ve iyileştirmek için arayışını sembolize eder. Isıya ve aside karşı direncinden dolayı altın, değişmezlik, sonsuzluk ve mükemmelliğin bir simgesidir. Altın Kanatlı Kılıç Kolye modeli bir çok sembollerle ifade edilmektedir. Altın renginden dolayı, neredeyse güneş sembolizmiyle evrensel olarak ilişkilidir. Bu altın gibi özellikler verir; dirilik, hayat, sağlık, bilgelik, berraklık, birleşme, erdem ve ışık sembollerini simgeler. Avrupa sembolizminde altın, erdemin bir özelliği olarak kabul edilir ve Acrupa sanatında ilahi aşkı taşımak için sıklıkla altın tonları kullanılır.   Meşhur simyacıların efsanevi efsanesi, insanlığın, açgözlülük, nefret ve bencillik gibi temel sıkıntıları, kendini arındırma süreci boyunca sevgi, erdem ve merhamet gibi niteliklere dönüştürmek için bir arayışa benzetilebilir. Altın Kanatlı Kılıç Kolye modeli ile gücünüzü iyi bir otoriteyle kullanın. Tüm erkek altın kolye modellerine göz atmak için tıklayın.