En Trend Mezuniyet Kıyafetleri Formaram Butik’de!

En Trend Mezuniyet Kıyafetleri Formaram Butik’de!
29 Aralık 2017 10:16

Kaliteli ve Modern Tasarıma Sahip Özel Okul Formaları ve Mezuniyet Kep Cübbe

Özel kumaştan üretilen ve kanserojen madde içermediği, deneylerle kanıtlanmış olan okul formaları arasında, en çok tercih edilen ve hali hazırda satışı devam eden, özel okul forması üretimine devam edilmektedir. Modanın renklerini taşıyan formalar ile çocuklarınızın gittiği okulu en iyi şekilde temsil edecekler. Her sınıf kategorisine uygun olarak üretilen, beden ve renk seçenekleri bulunan formaları internet sitesi üzerinden sipariş edebilmektesiniz.Formaram Butik, aynı zamanda öğrencilerin en özel günü olan mezuniyet gününde de kaliteli kumaşlar eşliğinde tasarlanmış mezuniyet kep cübbe modellerini de tüm öğrencilere sunmaktadır. Farklı konseptlere sahip mezuniyet cübbe ürünlerini incelemek için formarambutik.com web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okul Formaları Kapınıza Kadar Teslim Edilir

Artık mağaza mağaza dolaşıp özel okul forması arama telaşına son verecek bir platformdur. Özel okulların isteği üzerine, fabrikalarda üretimi sürmekte olan kumaşlar, sipariş üstüne, özel okul forması olarak dikilerek anlaşmalı kargo firmaları ile müşterilerin ayağına kadar gelmektedir.

mz

Okul Formalarının Kolay Temizlenebilir Olması

Özel okul forması üretimi sırasında seçtiğimiz özel kumaş tipleri, aynı zamanda yıkanmaz ve kolay kolay leke tutmayan cinstendir. Uzun yıllar yıpranmadan ve renk değişimine uğramadan çocuklarınıza rahatça giydirebilirsiniz. Yaz ve kış modelleri olarak ikiye ayrılan tasarımlar, termal özellikteki kumaşlardan üretilmektedir. Çocuğunuzun kayıt olduğu okulun ismine göre, siteden seçmiş olduğunuz formaları kolayca sipariş edebilirsiniz.

Okul Formalarını Oluşturan Parçalar

Sıradan bir okul formasının dışına çıkarak, tüm alternatifleri göz önünde bulundurarak arma, gömlek, süveter, kalın ya da ince hırkalar, kumaş pantolonlar olarak tasarlanmaktadır. Sadece özel okul forması değil, beden eğitimi dersleri için okula özel eşofman takımları de üretmekteyiz. Her yaş grubuna uygun okul formalarını üretirken ilk önce modaya uygun olması dikkat edilmektedir. Çocuklarınızın okul formalarını giyerken, üzerinde taşımalarından hoşlanmaları çok önemli bir faktördür. Üzerinde taşımış oldukları formaların rahatlığı ve dikkat çekici olması, çocuklarınızın çekinmeden giyerek okullarını en iyi şekilde temsil etmelerini sağlayacaktır ve mezun olacak öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreninde de mezuniyet cübbe modelleri ile hizmet veren Formaram Butik; kalite, tasarım ve işçiliği bütünleştirerek tüm ürünlerinde kalite sunuyor!