Elif Erbakan: Tarih bizi haklı çıkardı

Elif Erbakan: Tarih bizi haklı çıkardı
9 Mart 2013 20:30

SP Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın Talip Avcı Konferans Salonu’nda düzenlediği ‘Kadın ve Saadet’ konulu konferansa SP Kadın Kolları Başkanı Nergül Aksu ile katılan eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın kızı Elif Erbakan Altınöz, dünya üzerindeki bütün müslüman ülkelerinde kadınların kan ve gözyaşı içinde olduğunu söyledi.
 
‘KADIN KULLANILIYOR’

 
Avrupa’da ise modernleşmiş ve özgürleşmiş gibi görünse de kadının metal gibi kullanıldığını savunan Elif Erbakan Altınöz, şöyle dedi:
 
“En basit bilgi yarışmasında yardımcı olan hostesler bile son derece açık seçik kıyafetlerle bu sunumu yapıyorlar. Araba fuarında bir araba tekerleğinin, bir araba yedek parçasının önünde yarı çıplak hanımlar bulunduruluyor. Bir tarafta kan ve gözyaşı döken hanımlar, bir tarafta maddi sıkıntı ve açlık içerisindeki hanımlar, bir tarafta ölen kadının mezarı başında ağlayan anneler, bir tarafta eşlerinin dayağından yüzü gözü tanınmayacak hale gelmiş hanımlar, bir tarafta her türlü malın en güzel şekilde pazarlanıp ilgi çekmesi için kullanılan, alet edilen hanımlar. Bu şartlar altında ‘Dünya Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun’ deniliyorsa, bu bir bakıma hanımlarla dalga geçmektir. Çünkü inancımıza ve dinimize göre kadın baştacıdır.”

 
‘ERBAKAN HOCANIN HAKLILIĞI ORTAYA ÇIKTI’

 
28 Şubat sürecine de değinen Elif Erbakan Altınöz, 28 Şubat’ın babası merhum Necmettin Erbakan ve milli görüş düşüncesini iktidardan uzaklaştırmak amacıyla yapıldığını söyledi. Elif Erbakan Altınöz, şöyle konuştu:
 
“Tarih, bizim davamızı ve Erbakan hocanın haklılığını ortaya çıkarmıştır. O zaman ortalığı birbirine katan 28 Şubatçılar şimdi televizyonlarda hata yaptıklarını itiraf ediyorlar. Erbakan Hoca’nın haklılığı bugün ortaya çıktı ama maalesef ülke yıllarca geriye gitti. O günkü milli görüş iktidarına birazcık fırsat verilmiş olsaydı bugün dünyanın resmi değişirdi Allah’ın izniyle. Tarih bizi yıllar sonra haklı çıkarıyor ama biz hep yıllar sonra, iş işten geçtikten sonra haklılığı anlaşılan bir dava olmayacağız.”