Dünyanın en iyisi olmak için yarışacaklar

Dünyanın en iyisi olmak için yarışacaklar
25 Mart 2013 09:56

Mısır’ın El Gouna kentinde 48 farklı ülkeden gelen ve 29 Mart gecesi düzenlenecek olan ‘Top Model of The World’ yarışmasına katılacak adaylar kampa girdiler. Yarışmada Türkiye’yi Burcu Taymaz temsil edecek.

 

 

 

 

Kampın ilk günü birbirleriyle tanışıp çevreyi tanıyan güzeller yarışma gününe kadar spor yapıp güneşin tadını çıkarırken düzenlenecek çeşitli etkinliklere katılacaklar.

 

Yarışmanın organizatörü MGO CEO’su Detlef Tursies, her şeyin bekledikleri gibi olduğunu ve hiçbir aksilik olmadan dünyanın birçok ülkesinden tüm adayların eksiksiz olarak geldiğini belirterek, ‘Adayların hepsi birbirinden iddialı. Bu yıl çok çekişmeli bir yarışma olacak ve kazanan kişi dünyanın en iyi top modeli unvanının yanı sıra çeşitli ödüller kazanıp bir yıl boyunca dünyanın çeşitli ülkelerindeki bir çok etkinliğe katılacak’ dedi.

 

 

 

 

Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Ganna Zhadan ise aynı zamanda oda arkadaşı olan Burcu Taymaz’ı yarışmanın favorilerinden biri olarak gördüğünü belirterek gerek organizasyon gerekse Mısır’ın doğal güzelliklerinden övgüyle söz etti.