Diyarbakır merkez, İsrail kardeş

Diyarbakır merkez, İsrail kardeş
24 Mart 2013 00:30

İşte günü açıklayan adımlardan biri daha!

 

 

 

 

Banu AVAR H&H YORUM

 

Yahudi Barzan sülâlesi ile ‘yakın’ ilişkide olan Türkiye yönetimi, Ermeni kökenli teröristi neredeyse meclise soktu, sokuyor.

 
İsrail ile açılan ara Obama’nın küçük gayretiyle düzeliverdi. İsrail’den ayrılmadan önce Netanyahu’nun Erdoğan ile telefon görüşmesine de müdahil oldu, “İlla her konuda anlaşmanız gerekmez zaten!” dedi.

 

9 vatandaşını kaybeden Türkiye uslu uslu, İsrail’e açtığı davalardan vazgeçti!

 

İsrail – Türkiye ilişkilerine sihirli bir değnek (ya da beyzbol sopası mı desek?) değdi ve karşılıklı elçilikler açılmasına, elçiler atanmasına , ilişkilerin ‘normalleşmesine’ birkaç saatte karar verildi!.. Obama, o sırada İsrail’deydi. Ve 2. İsrail’i inşa edecek ‘bölge jandarması,’ ‘kardeş’ devletlere yol haritasını vermişti!

 

Çünkü İsrail ile Türkiye’nin birlikte yapacağı önemli işler var!

 

İlk etapta Diyarbakır Erbil’le beraber ‘merkez’ oluyor. Bunun açılış töreni 21 Mart’ta gerçekleşti. Türkiye, kalbini yerinden çıkarıp yiyen teröristlerle de ‘normalleşti’!

 

Öcalan, TBMM’de ALINACAK bir kararla Güneydoğu’nun özerkleşeceğinin müjdesini (!) verdi!

 

PKK terör orduları Barzanistan’a çekilecek ve Erdoğan’ın deyişiyle “Türk ordusunun PKK’ya operasyon yapma LÜKSÜ olmayacak”tı!

 

Karayılan da Kandil’den ‘Kürdistan’ın masa başında Türkiye elinden alınacağını ilân etti. Satılık medyanın Türk milletine yutturduğu BARIŞ işte buydu!.. Ve Karayılan’ın en önemli cümlesi “Önümüzdeki süreçte Kürt sorunu tüm ‘parçalarda’ çözülecek!” cümlesiydi!

 

Bölgedeki 3 devletten koparılacak parçalar için yürütülecek operasyonun merkezi Erbil – Diyarbakır olacaktı.

 

Erbil ve Diyarbakır, İran ve Suriye’den koparılacak parçalar için ‘kolaylaştırıcılık’ görevini yapacaklardı!

 
Yusuf Karaca, Yeni Mesaj Gazetesi’nde durumu şöyle özetliyor:

 

“Büyük İsrail’in inşasında;

İhale sahibi:İsrail
Proje: ABD
Yüklenici firma: AKP
Taşeron firma: PKK
Ameleler: Kandırılmış Kürtler!
Ve koca Türk milleti inşaata tuğla yapıldılar.”
Bu projenin devamı var.

 

İş, Diyarbakır’la bitmiyor! İstihbarat görevlisi Oded Yinon 1982’de Kivunum Dergisine İsrail İçin Strateji’ adlı analizinde BÜYÜK İSRAİL’in inşaası için bölgenin mezhep ve etnik savaşlarla nasıl parçalanacağını ayrıntısıyla anlatıyor.

 

Amerikan Senatosunda kürsüye Mahabad Kürt devleti bayrağı asan terör maşaları, Trabzon, Ankara ve Antalya’yı da Kürdistan sınırları içinde gösteriyor!

 

Bunlar ilk defa olmuyor. 100 yıllık bir süreçte defalarca denendi. Tehlike hiç bu kadar yakına gelmemişti. Son 3-4 gündür telefonla ve yüzyüze görüştüğüm duyarlı bilinçli kimseler saçlarını yolduklarını söyleyince şaşkınlığımı gizlemedim.

 

30-40 yıldır yazılan söylenenlerin işaret ettiği durum buydu. Demek ki ya okumamışlar ya da okuduklarını şaka sanmışlardı. Gerçekle yüzyüze gelince afallamışlardı.

 

Bu henüz bir başlangıç…

 

Küresel çeteler ‘Ortadoğu Ekonomik Topluluğu’ kuracak; başına kendi teröristlerini oturtacak!..

 

Avrasya’ya tecavüzün tek yolu bu! Batı’da hazine boş, çöküş dönemi başladı. Amerikan’nın halkı hızla silahlanıyor. Eyaletler arasında ABD ordusu ‘Hızlı müdahale güç merkezleri’ kuruyor.

 

Acele para lazım.

 

Para Türkiye’nin de konuşlandığı bölgede bulunuyor. 2.İsrail ‘Kürdistan kurulunca başta Ortadoğu, ardından Asya ‘müdahaleler merkezi’ olacak… ABD bölge jandarmaları Türkiye ve İsrail’le bir kıtanın tozunu attıracak.

 

Yani HAYALİ BU!

 

Bu hayalin önüne geçebilecek kudrette koca bir ordu bu nedenle eritildi, tutuklandı, silindi.

 

Acaba ilerleyen süreçte TÜRK MİLLETİ ‘fabrika ayarlarına’ dönecek mi?

 

Attilâ İLHAN “Aydınlar batırır, halk çıkarır” derdi.

 
Milletimizle ve hedefteki komşu ülkelerle ne kadar çabuk kucaklaşırsak bu badireden kurtuluş planlarını da o kadar çabuk yürürlüğe koyabiliriz!

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Kuklalar ve İrade-i Milliye!
Partiler üstü çözüm
Koro: Tayyip gitsin Gül gelsin