CHP’nin ‘Türkiye’yi böldürmeyeceğiz’ mitingleri başlıyor!

CHP’nin ‘Türkiye’yi böldürmeyeceğiz’ mitingleri başlıyor!
17 Kasım 2016 15:23

CHP ‘Türkiye’yi böldürmeyeceğiz’ mitinglerine başlıyor. İlk miting 3 Aralık’ta Adana’da yapılacak.

 

 

 

 

Gelişmeyi CHP Genel Yardımcısı Haluk Koç duyurdu.

 

 

CHP Genel Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Haluk Koç, CHP’nin sokakta da mücadeleyi sürdüreceğini söyledi. Bu kapsamda 3 Aralık’ta Adana’da “Türkiye’yi böldürmeyeceğiz” mitingi yapılacağını duyurdu.

 

 
Koç’un açıklaması şöyle:

 

 

KAMU SPOTU GİBİLER…

 

 

 

Gündem ağırlıklı olarak Anayasa tartışmasına kitlenmiş durumda. Kamu spotu yayınları var ya çeşitli iktidar yetkilileri “kandırıldık ey halkım unutma bizi” şeklinde açıklama yapıyorlar. Sorumluluklarını unutturmak, gözardı ettirmek için diyorlar. Çoğu akla ziyan açıklamalar. Söylediklerini izliyorlar mı acaba…

 

 

 

BU YOLUN TAŞLARINI KİM DÖŞEDİ?

 

 

 

 

15 Temmuz sonrasını Türkiye değişik bir atmosfere büründü. Demagoji yapılmasın, iktidar yetkilileri saptırmasın. Darbenin sorumluları kimse yakalanıp mutlaka adaletin karşısına çıkarılmalı.

 

 
Bizim sorduğumuz şu: Türkiye 15 Temmuz’a nasıl geldi? Bunun yolu taşları nasıl döşendi? Kimlerin siyasi çıkarı ve beklentisiyle döşendi? Sorduğumuzda çıt yok kamu spotu… Sorular çok açık. Bu siyasi hataları kimler yaptı? CHP diye duyar diye duyuyorum.