CHP'nin geçmişini bırak varsa açığı bugünün belgeleriyle şimdiki CHP ile uğraş

CHP'nin geçmişini bırak varsa açığı bugünün belgeleriyle şimdiki CHP ile uğraş
25 Nisan 2012 09:43

İnternet haber yazarı Başbakan’ı ve hükümeti “9 yıldır memleketi türban ile oyaladınız, neden şimdi türban meclis resepsiyonlarına yeni girdi, bunun altında ne var” diye eleştirdi…

İnternet haber yazarı Nesrin Yıldırım,  Başbakan’ı ve hükümeti “9 yıldır memleketi türban ile oyaladınız, neden şimdi türban meclis resepsiyonlarına yeni girdi, bunun altında ne var” diye eleştirdi…

 

İşte o yazı;

 

Dün bir ilk yaşandı, yıllardır kendilerine mağdur süsü vermeyi başarmış olan AKP “sözüm ona mücadeleden” sonra zaferini kutladı.

Türban resepsiyona girdi, komutanlar da bunu onaylarcasına tam kadro katıldı.

 

 

Başbakan “İyi oldu iyi” dedi.

Peki, kimsenin aklına AKP’nin dokuz yıldır iktidarda olduğu halde neden şimdi zafer kazanmış numarası yaptığı gelmiyor?

 

Başbakan bunun bir intikam olmadığını bu işi bir cadı avına dönüştürmediklerini söylese ve bu durumu ne kadar inkar etsede, partisinin “Atatürk devrimlerini yerle bir etmenin, demokrasiyi kurşuna dizmenin” hayaliyle yol aldığı besbelli…

AKP bunca yıl neden bir şey yapmadan bekledi bunun cevabı verilmeli önce, dokuz yıldır tek başına iktidar olan bir partinin, bunca yıl sonra maske takıp demokrasi şölenlerinden bahsetmesi ancak ve ancak yandaşlarından alkış alır.

Haksızlığa uğramış rolünü oynamak, doksan yıl öncesinin fotograflarıyla, sözüm ona belgeleriyle timsah gözyaşları akıtmak, savaştan çıkmış Türkiye’nin o zamanki yöneticilerini suçlamak işlerine geldi tabi!

Neden?

Yoksa şimdiki CHP’yi belgelerle nakavt edecek bir yolsuzluk bulamadılar mı?

Yeri gelmişken, beni her yazıdan sonra suçlayan mesajlar atan okuyucu arkadaşlara söyleyeyim, ben CHP’yi savunmuyorum, onların da en az AKP kadar eleştirilecek yanları var ama bir partiye laf edilecekse bugünün belgeleriyle ortaya çıkmak gerekmez mi?

Dini bu kadar istismar edip, camiyi, ibadeti, duayı, Mevlayı dile dolayıp halkı galeyana getirerek, ayrımcılık yaratarak toplumu kışkırtmak bir başbakana yakışıyor mu hiç!

Üzerini türbanla örtmeye çalıştıkları intikam duygusu, kalplerindeki kini, irini patlamış bir yara gibi ortaya çıkarıyor.

Kokusu her yere ulaştı!

Çağdaş, laik Türkiye Cumhuriyeti ile aralarındaki husumeti beşikteki bebek bile biliyor artık…

Başbakan çok iyi bir demagog, dokuz yıl boyunca “demagoji” yaparak topladıkları yandaşları ve kandırılan halkı, bir kaç “örgüt” isimli oyuncak ile oyalayıp, hazırladıkları taslakları dini konuşmalarla soslayıp servis ederek durmadan devam ettiler ilkelerle savaşlarına…

Şimdi de sanki demokrasisini mevta ettikleri bu ülkeye ilk kez demokrasiyi getirmiş gibi gövde gösterisi yapmaktalar…

En kötüsü…

Halkın yarısını buna inandırmayı da başardılar…

Eee…

Müstahak!