CHP’li Şevkin: Boğazımıza ip bağladılar bir oraya bir buraya çekiyorlar!

CHP’li Şevkin: Boğazımıza ip bağladılar bir oraya bir buraya çekiyorlar!
12 Nisan 2021 09:15

Esnaf, “İşler nasıl” diye soran CHP milletvekillerine böyle cevap verdi. CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, esnaf ziyaretlerindeki izlenimlerini SÖZCÜ’ye anlattı. “Dert bini aşmış” yorumunu yapan Şevkin, “Millet derin bir travma yaşıyor” ifadesini kullandı.

 

 

Sözcü’den Mehmet Serbes’in haberine göre Ekonomik sorunların ve küresel salgının kıskacındaki Türkiye’de yükü işçi, esnaf, asgari ücretli, kısaca dar gelirli çekiyor. Ülkeyi adım adım gezen CHP milletvekilleri vatandaşın derdini dinlerken, yaşanan krizi de her yönüyle ortaya koyuyor. Son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, 17 milletvekili ve Parti Meclisi üyeleriyle birlikte Karabük ve Safranbolu’da esnafı dinledi. CHP Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Aysu Bankoğlu, Suzan Şahin, Neslihan Hancıoğlu, Jale Nur Süllü Bartın ve Amasra’da vatandaşın derdiyle dertlendi. “Dert bini aşmış. Millet travma yaşıyor” diyen Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, esnafın şunları söylediğini anlattı:

“Hükümet her şeyi eline yüzüne bulaştırdı. Resmi enflasyonla bizim enflasyonumuz arasında dağlar kadar fark var! Boğazımıza bir ip bağladılar, bir o tarafa bir bu tarafa çekiyorlar. 3 gün kapat 5 gün aç. Nasıl lebalep kongre yaptılarsa bu işlerin çözümünü de bulmaları lazım.”

 

ESNAF İŞİNİ TERK EDİYOR

 
Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, vatandaşların pandemi sürecindeki tutarsızlık ve iktidarın vurdumduymaz tavırlarına artık göz yummadığına tanıklık ettiklerini söyledi.