CHP'li Nazlıaka stadyumu sordu

CHP'li Nazlıaka stadyumu sordu
2 Temmuz 2012 11:50

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a, “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara’da yapılması planlanan stadyumla ilgili çalışmalar ne aşamadadır?” diye sordu.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, TBMM Başkanlığı’na, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. Nazlıaka, şu soruları yöneltti:

“Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara’da yapılması planlanan stadyumla ilgili çalışmalar ne aşamadadır? Bu stadyum nereye yapılacaktır ve kapasitesi ne olacaktır?
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2012’de yapılması planlanan 18 kapalı yüzme havuzu, 75 gençlik merkezi olmak üzere toplam 384 spor yatırımından kaçının Ankara’da ve ilçelerinde yapılması planlanmaktadır? Bunlar hangileridir?
Ankara ve ilçelerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2007-2012 yılları arasında temeli atılan, tamamlanıp hizmete alınan veya onarılan spor tesislerinin sayısı nedir? Bu tesisler hangileridir? Bu çalışmalar için ne kadar kaynak ayrılmıştır?
Ankara’da bulunan mevcut statların günün koşullarına uygun hale getirilmesi ve daha iyi hizmet vermesi için yapılan bir çalışma var mıdır? Kapsamı nedir?”