CHP’li Levent Gök, Gökçek’e karşı neden yalnız bırakılıyor?!

CHP’li Levent Gök, Gökçek’e karşı neden yalnız bırakılıyor?!
29 Mart 2016 15:30

CHP Ankara milletvekili ve Grup Başkan Vekili Levent Gök, hemen her fırsatta Melih Gökçek’in hedef tahtasında, son 10 gündür, Ankara patlamasında yaşamını yitiren bir vatandaşın cenaze namazında saf tutan Gök’ün videoalarını Twitter’dan sabah akşam paylaşan Gökçek’e karşı diğer Ankara milletvekilleri nedense Gök’ün yanında durarak destek vermekten kaçınıyorlar…

 

 

H&H Özel

 

 

Gök’ün son olarak Kızılırmak suyunu taşıyan boruların kısa süre içinde çürümesi ile ortaya çıkardığı milyon $’lık kamu zararı sonrası Gökçek, Gök’e karşı olan düşmanlığını iyice arttırdı, ancak CHP Ankara milletvekilleri ise söz konusu Gökçek olunca kafalarını deve kuşu misali kuma gömmeyi tercih ediyorlar.

 

 

Levent Gök’ü alenen peşine taktırdığı kameraman ordusu ile mercek altına alan Gökçek’in taa İstanbul ve İzmir’deki CHP’li belediyeler aleyhinde tweetler atarken yanıbaşındaki Çankaya ve Yenimahalle belediyelerine hiç dokundurmuyor olması da manidar!

 

 

Tekin Bingöl- Gök Savaşları

 

 

CHP’nin derin kulislerini irdeleyen H&H haber ekibi, Gök’ün Gökçek karşısında yalnız bırakılmasındaki en önemli faktörün, Haydar
Yılmaz sonrası dönemde, Önder Sav’ın yakın kurmayı olarak Çankaya Belediyesi Başkan aday adayı gösterilen Tekin Bingöl’ün, o dönem, Eşref Erdem tarafından aday adayı gösterilen Levent Gök ile girdiği yarışın uzaması sonrası, Bülent Tanık’ın aradan sıyrılmasını hala içine sindiremediği yönünde… Baykal zamanında Sav-Erdem arasında yaşanan çekişmelerin yeni dönemde Bingöl-Gök arasında yaşandığını görmemek, anlamamak için saf olmak gerek…

 

 

 

Bir diğer istihbarat ise Ankara’nın girişlerine yapılan ucube kapıların müteahitinin Bingöl’ün yakını olduğu yönündeki bilgiler. Gökçek’in Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in babası olan Doğan Taşdelen ve hamisi konumundaki Sinan Aygün’le olan yakın dostlukları da, CHP milletvekillerinin Gökçek’le ilgili soru önergesi vermesi ve muhalefet etmesini engelleyen bir diğer faktör.

 

 

Eski bir CHP Ankara İl Başkanı’nın H&H’ye anlattıklarını da aynen aktarıyoruz:

 

 

“Mevcut başkanı (CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin) ele alalım, koskoca belediye başkanları Alper Taşdelen ve Fethi Yaşar’ın yanlarında özel kalem müdürü gibi koşuşturuyor. İki adım arkalarından yürüyor. Milletvekilleri önünde hazır olda duruyor neden? Nedeni basit bu adam partili bile değil. Güya zengin işadamı diye getirildi ama ilk icraatı genel merkezin yemek işini almanın yanı sıra belediyelerin düzenlediği aşure ve iftar yemeklerini de almak oldu.

 

Bingöl başta durduğu sürece de örgütler hiçbir şekilde Gökçek’i rahatsız edecek bir eylemin altına imza atamazlar. Bakın biz zamanında Bingöl konusunda Önder Bey’i (Sav) çok uyardık. Dedik ki bu adam Doğan Taşdelen’in içimizdeki truva atıdır. Anlatamadık maalesef, Önder Bey de bu hatalarının bedelini ödedi.”