CHP’li Kuyucuoğlu’ndan Atatürk atağı

CHP’li Kuyucuoğlu’ndan Atatürk atağı
27 Aralık 2016 15:03

AKP’li Rize Belediyesi’nin Atatürk heykelini meydandan kaldırması tepkilere yol açmıştı. Buna karşılık CHP’li Kuyucuoğlu Mersin’de Atatürk atağına kalktı.

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Mersin Mezitli ilçesinde bulunan Kuyuluk Özel Eğitim Merkezi’ne anlamlı bir hediye verdi. Son günlerde Rize Belediyesi’nin yeni projesi kapsamında yaşanan Atatürk heykeli tartışmalarına anlamlı yanıtlardan biri Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu’ndan geldi.

 

 

serdal1-300x168

 

 

Kuyuluk Özel Eğitim Merkezi’nin okul idaresi ve velilerinden gelen talepleri karşılıksız bırakmayan CHP’li Kuyucuoğlu, okula Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü hediye etti.

 

 

 

Meclis çalışmaları dışında bu gibi anlamlı istekleri yerine getirmekten dolayı gurur duyduğunu belirten CHP’li vekil, okul bahçesinde Atatürk’ün büstünün bulunmamasından dolayı üzülen öğretmen ve öğrencileri mutlu etmiş oldu. CHP’li Serdal Kuyucuoğlu’ndan büstü teslim alan okul idaresi ve öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

 

 

 

Okul müdüründen okuldaki çalışmalar ile ilgili olarak bilgi alan ve öğrencilerle sohbet eden CHP’li vekil, gelecek nesillerin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anlamaları ve Cumhuriyet’e sahip çıkmaları gerektiğini vurguladı. Öğrencilerin alkışını alan CHP’li vekil, Mersin’de büstü olmayan okullara yardımcı olmaya devam edeceğini ve bu kapsamda Çarşamba günü de Aydıncık’ta bulunan Anadolu Lisesi’ne bir büst hediye edeceğini belirtti.

 

 

http://www.chpgundemi.com/serdal-kuyucuoglundan-ataturk-atagi-1209.html