CHP’li Koç: Hepiniz defolup gideceksiniz!

CHP’li Koç: Hepiniz defolup gideceksiniz!
21 Mayıs 2014 16:20

CHP Sözcüsü Haluk Koç düzenlediği basın toplantısında Soma faciası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

İşte Koç’un konuşmasından satır başları:

 

Hepiniz defolup gideceksiniz. Ne acıdır ki, bütün gafletlerin, hataların sonunda Soma halkının protestosu karşısında markete sığınabildin. Bu tutumun, nedeni olduğun acıların üzerine zulümle gittikçe kaçacağın market de olmayacak. Bütün diktatörlerin sonu gibi sen de acı çektirdiğin halka hesap vereceksin. Yine medyaya talimat veriyor, medya patronlarından infaz istiyor. Hem suçlu, hem zorba, hem küstah.

 

 

HEPİNİZ AYNI KUMAŞIN ÜRÜNÜSÜNÜZ

 

Cumhurbaşkanı kömür işletmeleri için bir denetim raporu hazırlatıyor. Ama her zamanki gibi ne kokuyor ne ne bulaşıyor. Zahmet olup sonuçlarına baktın mı? Noterlik yapmaktan vaktin olmuyor tabi. Hepiniz aynı kumaşın ürünüsünüz.

 

SİZLER MÜNAFIKSINIZ

 

Grup başkanımız dün o 301 şehidin ismini okurken kötü oldu. Hiç mi vicdanınız sızlamadı? Nasıl gidip oturacaksınız o villalarınızda. o sıfırladığını paralar ne olacak? Sizler münafıksınız. En temiz duygularla insanları kandırdınız. Bilimsel veriler ve ihmal ortada. Milletin aklı ve vicdanıyla hem alay ediyorlar hem de pişkinlik gösteriyorlar.

 

TOPLU İSTİFA AÇIKLAMASI

 

Bir istifa tartışması yaşanıyor. Bazı vekillerimiz yaşanan olaylar karşısında sorumluların kılını kıpırdatmaması sonucu bir kadın ve bir sanatçı duyarlılığı göstererek böyle bir teklifte bulundu. Konu 2 CHP’li vekilin bu teklifi dile getirmesi değil, kılını kıpırdatmayan gözünü karartmış bu işlerin sorumluları.CHP’liler ilk günden itibaren hala Soma’dalar. Hemen hemen ailelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyorlar.İstifa etmesi gerekenler bizim vekillerimiz değildir.

 

KARARTMA DEVAM EDİYOR

 

Tekme atınca dizi incinen bu maganda gibi isimler var. Söylenecek çok söz var. Karartma bütün hızıyla devam ediyor. Hükümete bütün kanallar açık CHP’ye sadece Halk TV ve Kanal D açık. Nereye kadar örteceksiniz? Nereye kadar saklayacaksınız?