CHP'li gençler Uşak'ta iftarda buluştular!

CHP'li gençler Uşak'ta iftarda buluştular!
29 Temmuz 2013 10:50

Uşak Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde ilçe gençlik kolları başkanları ve gençlik kolları üyeleri bir araya geldi.

Aynı zamanda yerel seçimler öncesi bir dayanışma özelliği de taşıyan bu buluşma da 60’a yakın genç  yer aldı.
Hep birlikte  “Yerelde İktidarı Gençler Kuracak’‘ anlayışıyla yola çıktıklarını söylediler.
Bu bağlamda AKP’nin yaşlanmış , teknolojiden ve bilimsellikten uzak yapısına karşılık kendilerinin Mustafa Kemal Atatürk ilkeleri ışığında bilime , akılcılığa ve çağdaşlaşmaya ayak uydurmuş dinamik bir yapıyla yerel seçimlere gireceklerini ve seçimi kazanıp şehri yöneteceklerini savundular.

İl Gençlik Kolları Başkanı  Cihan Yıldırım sözlerine şöyle başladı ;
2.5 yılı aşkın süredir , Uşak Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları yaptığı çalışmalarla , verdiği emekle Uşak’ta tüm gençlik örgütlerinden daha örgütlü , daha mücadeleci , daha nitelikli bir yapıya kavuşmuştur. Uşak Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları her geçen gün daha dinamik, soran , sorgulayan , topluma yön veren  meclislerde, ana kademelerde yer alarak  artık yönetilen değil , yöneten kısımda olmayı hak etmektedir.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’da , özellikler Gezi Parkı süreçte gençliğin ne kadar önemli olduğunu her yerde vurgulamıştır.
Gençlik Kolları olarak bizim amacımız partimizi hem yerelde , hem de genelde iktidar yapmaktır.

Gençlik Partiye Parti İktidara …