CHP’li Bülbül: Statükoyu korumaya çalışanlar değişimin önünde duramaz!

CHP’li Bülbül: Statükoyu korumaya çalışanlar değişimin önünde duramaz!
2 Kasım 2023 12:21

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, “Milyonlarca vatandaşın değişim talebi masada değil sokaktadır. Statükoyu korumaya çalışanlar değişimin önünde duramazlar” yorumunu yaptı

 

 

CHP 38’inci Olağan Kurultayı, 4 – 5 Kasım tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek. Değişimci ekipte yer alan ve Genel Başkan adayı Özgür Özel’i destekleyen Süleyman Bülbül, kurultaya sayılı günler kala ‘değişim’ çağrısını yineledi ve “Statükocular değişimin önünde duramazlar” mesajını verdi.

 

 

Bülbül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Siyaset halkla yapılır, halkın iradesine engel konulamaz. Sokağın sesini dinlememek belki salonda kazandırır ama ilk sandıkta kaybettirir. CHP kurultay delegesinin oyu; sokaktaki vatandaşın, adalet arayanın, yoksulun, emekçinin, emeklinin, işsizin, gencin, şiddete uğrayan kadının ve ötelenen vatandaşın iradesidir. Bu irade özgür bir irade olup, Saray iktidarına bir itirazdır. Var olanı kabullenmemek ve aynı sürecin devamına direnmektir” ifadelerini kullandı.

 

“DEĞİŞİM TALEBİ MASADA DEĞİL, SOKAKTA”

 

 

“Çocuklarımıza gelecek taşımaktır ve değişimin sesidir” diyen Bülbül, “Evdeki işsiz gençlerin gelecek kaygısı ve sokağın arayışı CHP kurultay delegesinin sesidir. Bu sese kulak verenler CHP’yi ve Türkiye’yi değiştirecektir. Milyonlarca vatandaşın değişim talebi masada değil sokaktadır. Statükoyu korumaya çalışıp, kaybetmeyi gerekçe arayanlar değişimin önünde duramazlar. Değişmeyen tek şey değişimdir. İktidarın yolu değişim yoludur. CHP’de değişim mutlaka olacaktır” görüşlerine yer verdi.