CHP'li Baydar'dan Yunus'un ailesine ziyaret

CHP'li Baydar'dan Yunus'un ailesine ziyaret
11 Eylül 2012 22:14

CHP’li Baydar Erçiş depreminde hayatını kaybeden Yunus’un ailesini ziyaret etti.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Van ilinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaret programına Erciş İlçesi ile devam etti.
 
CHP’nin Van’dan sorumlu milletvekili olan Baydar, Erciş depreminin sembol ismi olan Yunus’un ailesini Van CHP İl Başkanı Cengiz Şen, Erciş İlçe Başkanı Cafer Uslubaş ve yöneticiler ile birlikte ziyaret etti.

Milletvekili Baydar, Başbakan tarafından Yunus’un ölümünden sonra gerçekleştirmiş olduğu şovun hafızalarda ki yerini koruduğunu, buna rağmen Yunus’un ailesine verilen sözlerin tutulmadığını gördüğünü belirtti.
 
Müslümanlıkta sağ elin verdiğini sol elin görmeyeceği anlayışının hâkim olduğunu; fakat dillerinden Müslümanlığı düşürmeyen AKP’nin bu temel anlayıştan tamamen uzakta olduğunu ifade etti.
 
 
 
CHP olarak halka hiçbir zaman yalan söylemediklerini ve de söylemeyeceklerini belirten Baydar, Yunus’un diğer kardeşleriyle ilgileneceğini belirtti. Milletvekili Baydar, iş konusunda Didim’de istihdam sağlayacağını söyledi.
 
Yunus’un kardeşi Muhammed’inde okuyup doktor olmasını isteyen Baydar; Erciş İlçe Başkanına, Muhammed’in bundan sonra kendisinin Erciş’de ki temsilcisi olduğunu söyledi.