CHP’de Artvin ve Hopa için ortak çalışma!

CHP’de Artvin ve Hopa için ortak çalışma!
26 Şubat 2024 09:36

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hopa İlçe Başkanlığı, CHP TBMM İdare Amiri ve Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan’ın nazik ziyaretlerine ev sahipliği yaptı. CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, bu değerli ziyaretler için teşekkürlerini iletti.

 

 

Birlik ve Beraberlik Mesajı

 

 

CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, yapılan ziyaretlerin parti içi birlik ve beraberliğin güçlü bir göstergesi olduğunu belirterek, “Artvin Milletvekilimiz Sn. Uğur Bayraktutan ve İl Başkanımız Sn. Orhan Atan’ın ziyaretleri, bizlere büyük bir motivasyon kaynağı olmuştur. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimizi sunuyor, Hopa ve Artvin için ortak çalışmalarımızın devam edeceğinin altını çizmek istiyoruz,” dedi.

 

 

Artvin ve Hopa İçin Ortak Çalışma

 

 

Aydemir, ziyaretin, Artvin ve Hopa’nın karşı karşıya olduğu sorunlara dair çözüm yollarını tartışma ve ortak projeler geliştirme fırsatı sunduğunu ifade etti. “Milletvekilimiz ve İl Başkanımızla bir araya gelerek, bölgemizin ihtiyaçları ve öncelikleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Partimizin Artvin ve Hopa’da güçlü bir şekilde temsil edilmesi ve halkımızın sorunlarına etkin çözümler üretilmesi adına birlikte çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Hopa ve Artvin’e Yönelik Vaatler

 

 

CHP’nin Hopa ve Artvin genelindeki seçim vaatlerine ve projelerine de değinen İlçe Başkanı Aydemir, “Partimiz, bölgemizin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması için somut projeler geliştirmeye ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar yapmaya devam edecek. Artvin Milletvekilimiz ve İl Başkanımızın desteğiyle, Hopa’mızın ve Artvin’in daha iyi bir geleceğe ulaşması için var gücümüzle çalışacağız,” ifadelerini kullandı.

 

 

Teşekkür ve Gelecek Vizyonu

 

 

Başkan Aydemir, ziyaretin ardından, CHP’nin Hopa ve Artvin’deki varlığını güçlendirmeye ve bölge halkının talep ve ihtiyaçlarına yanıt vermeye yönelik kararlılığını vurgulayarak, “Ziyaretleriyle bizlere onur veren Artvin Milletvekilimiz Uğur Bayraktutan ve İl Başkanımız Orhan Atan’a teşekkür ederiz. Birlikte, Hopa ve Artvin için daha aydınlık bir gelecek inşa edeceğiz,” diyerek sözlerini tamamladı.