CHP Karşıyaka adayı Akpınar: Karşıyaka’yı halk meclisleri yönetecek

CHP Karşıyaka adayı Akpınar: Karşıyaka’yı halk meclisleri yönetecek
23 Mart 2014 09:35

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, hayata geçirecekleri tüm projelere halkla birlikte karar vereceklerini ve vatandaşın istemediği bir yatırıma imza atmayacaklarını söyledi. Akpınar “Halk meclisleri kuracağız ve projelerimizi, burada tartışıp karara bağlayacağız” dedi. Akpınar, kahvaltıda bir araya geldiği Mali Müşavirler Odası üyelerinden de destek aldı.

 

1395558722

 

 

Yerel seçimler öncesi Karşıyaka’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez Bahçelivler’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Sorunları dinleyen ve çözüm önerilerini anlatan Akpınar, Karşıyaka’yı uçuracak projelere imza atacaklarını söyledi.

 

HALK MECLİSİ MÜJDESİ

 

Karşıyaka’nın sadece İzmir için değil, Türkiye için de önemli bir ilçe olduğunu ifade eden CHP adayı Akpınar “Bunun için rekor oyla seçileceğiz ki ülkenin dört bir tarafına mesaj olsun. Başkan seçilirsem, kenti, makam odalarında değil, toplumun arasında yöneteceğim. Halka rağmen değil, halk ile birlikte projeler üreteceğim. Mahallelerde kurulacak halk meclislerinde, yapılacak projeleri tartışacağız ve karar vereceğiz. Temiz, ulaşımda çağ atlamış, modern pazar yerlerine sahip, kentsel dönüşümünü tamamlamış bir Karşıyaka tasarlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin de projeleriyle, hayalimizdeki Karşıyaka’yı yaratacağız” diye konuştu.

 

2

 

20 SAAT ÇALIŞIYORUM

 

Dükkan sahipleri ile sohbet eden Akpınar, 30 Mart’ın yerel seçimden çok genel seçim havasında geçtiğini ve ülkenin geleceğinin oylanacağını söyledi. Akpınar “Anadolu’da alamadığımız bir oya karşılık gelir düşüncesiyle, Karşıyaka’da bir oy fazla almak için günde 20 saat çalışıyorum. Oylanacak olan, ülkenin geleceğidir ve bu bilinçle sandığa gidilmelidir. Bu halk, baskı düzeninden mutlaka kurtulacaktır” dedi.

 

MALİ MÜŞAVİRLERDEN TAM DESTEK

 

CHP Karşıyaka adayı Akpınar, İzmir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyeleriyle kahvaltıda buluştu. Oda Başkanı Feyzullah Topçu, “Yerel seçimlerde, Karşıyaka’da Hüseyin Mutlu Akpınar’a sahip çıkacağız ve destekleyeceğiz” dedi.