CHP Bursa karıştı!

CHP Bursa karıştı!
16 Kasım 2018 08:48

CHP’de muhalefetin başlattığı olağanüstü kurultay toplama sürecinden sonra sosyal medya paylaşımları gerekçe gösterilerek CHP’den ihraç edilen Ali Uluşahin dün sosyal medyada CHP Bursa il yöneticisi Mehmet Eraslan hakkında bir paylaşım yaptı.

 

 

Uluşahin’in, AKP, MHP ve Saadet Partisi’nin ardından CHP’ye geçen ve CHP il yöneticisi olan Eraslan hakkındaki “Facebook arkadaşım sevgili(!) Mehmet Eraslan AKP’yi, MHP’yi, Saadet Partisini dolaştıktan sonra; gelmiş Hüseyin Akkuş’un yeni yönetiminde CHP Bursa İl Yöneticim olmuş. Kendisine “başarılar” diliyorum. Umarım bireysel silahlanmaya olan merakından ve düğünlerde silah atılmasını sevmekten de vaz geçmiştir!!!Hüseyin Akkuş’u ayrıca “kutluyorum”. İşte ihtiyacımız olan yönetim bu!!!Anlamadığım tek nokta şu, sanırım o da benim cehaletimdir: Arkadaşın yedek yönetimde ismi yok. Olsun, belki de bizim okuma yazmamız yoktur!” sözlerinin ardından deyim yerindeyse ortalık karıştı.

a1

Halkın Habercisi köşe yazarlarından Ali Uluşahin’in bu paylaşımına sinirlenen Mehmet Eraslan, Uluşahin’in eşinin iş yerini basarak olay çıkardı.

1

Uluşahin yaşananların ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

ZORUNLU AÇIKLAMA

Dostlar merhaba,

Öncelikle bugün yaşadığımız olay ile ilgili arayan, soran, dayanışma duygularını ileten herkese eşim ve şahsım adına çok teşekkür ederim.

Mehmet Eraslan isimli şahıs, dün sosyal medya hesabımda yaptığım paylaşımdan rahatsız olarak; bugün saat 12:30 sularında eşimin iş yeri olan Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi İnme Merkezi (Yoğun bakım) önüne gelmiştir. Yoğunbakım koşulları olduğu için eşime ulaşamamış başka bir hastane personelinin yardımı ile eşimi İnme merkezi kapısının önüne çağırtmıştır. Kapıya çıkan ve konulardan bihaber olan eşime dünkü paylaşımım ile kendisine hakaret ettirdiğimden bahisle rezalet çıkarmış, silahla kafama sıksın vb ifadelerle olayı çığırından çıkartmıştır!

Eşim konudan habersiz olduğunu, devlet memuru olduğu için siyasetle ilgilenmediğini ve işyerinde bu durumu hoş karşılamadığını ifade etmişse de bu rezaleti sürdürmüştür. Akabinde güvenlik çağırılmasından korkmuş olacak ki çirkinliğini fiziksel şiddete çevirmeden olay yerini terketmiştir. Olayın hastane güvenlik kamerasının görüş açısında oluşu bizler için sevindiricidir!

Konu ile ilgili hukuki süreç ve şahsın CHP il yöneticisi olması sebebiyle siyasal mücadele tarafımca sürdürülecektir.

Bu çirkin olay ile yan yana anıldığımız için eşim ve ben ziyadesiyle üzgünüz, sizlere de bu anlamda verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz.

Not: Şiddeti salt fiziki şiddet olarak algılayan ve fiziki olarak bir şey yapmamış büyütmeye gerek yok diyen arkadaşlar, hem beni hem eşimi ziyadesiyle üzmüştür! Belirtmek isterim ki kadına şiddetin, kadın cinayetlerinin öncelikli sebebi tam da bu bakış açısıdır!!! Kaldı ki benimle ilgili bir konu sebebiyle eşimin iş yerine giderek rezalet çıkartması dahi başlı başına şiddettir!!!

 

5 4

 

Konuyla ilgili hukuki sürecin başlatılacağını ifade eden Uluşahin’e partililerden yüzlerce destek mesajı gelirken, Eraslan’ın sosyal medya paylaşımlarına da partililerden eleştiri geldi.

6

33 22