Burger King iletişim

Burger King iletişim
18 Aralık 2021 13:16

Burger King tüm dünyada en çok sevilen ve tercih edilen fast food markalarından birisidir. Ülkemizde de oldukça yaygın bir hizmet ağına sahip olan markanın müdavimi oldukça çoktur. Kurumsal bir çalışma sistemine sahip olan markanın ürünlerinden, lezzetlidnen ve hizmet kalitesinden çoğu müşterisi memnun kalsa da bazen şikayetler söz konusu olabilir. Bu durumda burger king şikayet hat devreye girmektedir. Müşteri memnuniyetine her zaman büyük önem veren marka şikayet hattı aracılığı ile memnuniyet oranını üst seviyelerde tutmayı hedeflemektedir.

 

 

Burger King hızlı bir öğün için tercih edilmektedir. Hem tüm Burger King şubelerinde hem de online siparişlerde en çok tercih edilen markalardan birisidir. Yoğun bir talep söz konusu olduğu için işleyişte aksamalar ve eksikliklerde oluşabilmektedir. Bu tür durumlarla karşılaştığınızda Burger King şikayet hattını arayabilirsiniz. Hangi Burger King şubesinde ne tür bir olumsuzluk yaşadığınızı müşteri temsilcilerine iletebilirsiniz. Şikâyetlerinizin her biri marka tarafından dikkate alınacak ve çözüm konusunda adımlar atılacaktır.

 

Burger King şikayet hattı

 

Burger King şube ve online sipariş konusunda çok hareketli firmalardan birisidir. Ülkemizde yaklaşık olarak 700 şube ile aktif olarak çalışan Burger King aynı zamanda birçok farklı kanaldan online sipariş hizmetini desteklemektedir. Özellikle online sipariş sürecinde yaşanacak önemli aksilikler ve sorunlarınız için Burger King şikayet hattı üzerinden şikayetlerinizle birlikte talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

Burger King şikayet hattına ulaşabilmek için müsterihizmet.com sitesine giriş yapabilirsiniz. Burger King müşteri hizmetleri iletişim bilgilerini burada bulabilirsiniz. İletişim merkezinin hangi saat aralıklarında aktif olduğunu ve sizin için gerekli olan daha farklı birçok bilgiye site üzerinden ulaşabilirsiniz.

Müşteri Hizmeti.com sitesi Burger King ve bunun gibi birçok firmanın iletişim bilgilerini bulabileceğiniz bir platformdur. Acil durum destek hatları, şikayet birimleri, öneri ve talep iletişim hatları, müşteri hizmetleri gibi birçok alanda en güncel telefon numaralarına bu site üzerinden ulaşabilirsiniz.

Burger King şikayetlerinizi en hızlı şekilde iletebilmek için müsterihizmet.com sitesine giriş yapabilirsiniz. Ana sayfa üzerinde yer alan arama bölümüne Burger King yazarak firmaya ait olan iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.