Bozacağın oyun bu değildi Sn. Bahçeli!

Bozacağın oyun bu değildi Sn. Bahçeli!
12 Haziran 2016 11:21

“Oyunu bozacağız…” diye kükrediğin ‘salı konuşmaları’nı ensesi kazıttırılan bir zavallı çocukla yaptığın ucuz gösteriyle zirveye ulaştırdın.

 

 

 

 

Yeniçağ’dan Adnan İslamoğulları yazdı;

 

Komiklikte ve saçmalıkta sınır tanımıyorsun. Haydi o çocuğa acımadınız, Yusuf İmamoğlu’nun şehâdet tarihinde böyle bir acınası duruma neden düştünüz?! Oysa bozman gereken oyun, seni de seçen delegelerinin mahkemelerin de onayladığı imzalarıyla talep ettiği olağanüstü kongre değildi Sn. Devlet Bahçeli, orada bir oyun da söz konusu değildi zaten, orada söz konusu olan yalnızca senin de aday olman hâlinde senin de seçilme ihtimâlin bulunan bir olağanüstü kongre talebiydi.

 

Delegene saygı duymadın, ülkücü irâdeye saygı duymadın, mahkemeye dâvet ettin, mahkeme kararına saygı duymadın, hakâretler ettin ve nihâyetinde ensesi kazıtılan bir çocukla o zavallı fotoğafı verdin mizah malzemesi olarak.Oysa bozman gereken oyun MHP’nin iktidarı değil! 15 Temmuz 2002 tarihinde Hüsamettin Özkan ve İsmail Cem’in istifalarının ardından hükümeti kurma  imkânın vardı, fakat erken seçim kararı alarak AKP’nin iktidarını sağladın ve kendi aldığın erken seçim kararından sonra seçimlerde baraj altında bıraktın Genel Başkanı olduğun Milliyetçi Hareket   Partisi’ni. Hükümeti kurarak bozacaktın ve engelleyecektin AKP iktidarını.

 

 

Şimdilerde “Bu oyunu bozacağız” diyerek yine MHP’nin iktidarını engelliyorsun, kimin oyununu bozdun? Oysa bozman gereken oyun MHP’nin iktidarı değil! Abdullah Gül’ün aday olduğu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanı olduğun partinden aday çıkarmadın, daha önceki gibi “haddimizi biliriz” dedin yine ve daha milletvekilleri mazbatalarını bile almamışken “MHP TBMM’de olacak, Meclis’e gireceğiz” diyerek Abdullah Gül’ü Cumhurbaşkanı yaptın. Bozman gereken oyun buydu Sn. Devlet Bahçeli, bozmadın bu oyunu, peki kimin oyununu bozdun?

 

 

Oysa bozman gereken oyun MHP’nin iktidarı değil!

 

 

2014 yerel seçimlerinde Mansur Yavaş’ı aday göstermedin. Bizzat CHP’nin teklifiyle MHP’den aday yapılmak istenen Mansur Yavaş’ı MHP’den aday yapmadın, “O şahsın partimizle ilgisi yok” dedin ve aday yapmadın. Bozman gereken oyun tam olarak buydu ve Mansur Yavaş’ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı yaparak Melih Gökçek’i Ankara büyükşehir belediye başkanlığından etmek, AKP iktidarın darbe vurmaktı, yapmadın, bu oyunu da bozmadın. Peki sen kimin oyununu bozdun?

 

 

Oysa bozman gereken oyun MHP’nin iktidarı değil!

 

2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de bozman gereken büyük oyunu bozmadın Sn. Devlet Bahçeli!  Yine bizzat CHP Genel Başkanı’nın birlikte aday göstermek istediği Merâl Akşener’i Genel Başkanlığını yaptığın MHP’den Cumhurbaşkanı adayı göstermedin, “O Hanım dinlenecek” dedin ve Salı günleri TBMM grup konuşmalarında esip gürlediğin Tayyip Erdoğan’a cumhurbaşkanlığını gümüş tepsi içinde sundun. Peki sen kimin oyununu bozdun?

 

Oysa bozman gereken oyun MHP’nin iktidarı değil!

 

7 Haziran’da hükümet ortaklığını reddettin, ayrıca Kemâl Kılıçdaroğlu’nun Başbakanlık teklifini reddettin ve AKP iktidarının oyununu yine bozmadın. Peki sen kimin oyununu bozdun?

 

Oysa bozman gereken oyun MHP’nin iktidarı değil!

 

Haziran ve Kasım seçimleri arasında beş ay içinde MHP’nin iki milyon(2.000.000) oyunun AKP’ye gitmesine sebep oldun. Ve hemen ardından TBMM Başkanlığı için yine ve yeniden, tekrâren, müteselsilen ve defaaten yaptığın gibi MHP’den aday göstermeyerek AKP’li İsmet Yılmaz’ı TBMM Başkanı yaptın. Sen kimin oyununu bozdun?

 

Oysa bozman gereken oyun MHP’nin iktidarı değil!

 

Bugün de “Bu oyunu bozarım” diyorsun!Hangi oyunu bozacaksın?Senin bozduğun bir tek oyun var: MHP’nin iktidarı…Ülkücüler buna oyun değil, iktidar yürüyüşü olarak bakıyorlar…Ve Sn. Devlet Bahçeli, MHP delegeleri senin ve şürekânın oyunlarını 19 Haziran’da Olağanüstü Tüzük Kurultay’ında ve ardından Olağanüstü Seçimli Kurultay’da bozacaklar, bundan emin ol!

 

 

Kaynak: Adnan İSLAMOĞULLARI / Yeniçağ