Boş ev yarım saatte kül oldu

Boş ev yarım saatte kül oldu
17 Ağustos 2013 09:54

Antalya’da uzun süredir boş olan, kapısı ile pencereleri demir korkuluklarla kapalı bir evde çıkan yangın, mahallede korkuya yol açtı. Bir vatandaşın çeşme suyu ile müdahale etmeye çalıştığı olayda, ev tamamen yandı.

 

 

Olay, dün gece Kepez İlçesi’ndeki Göksu Mahallesi, 6869 Sokak’ta boş bir gecekonduda meydana geldi. Saat 03.30 sıralarında uzun süredir kullanılmayan evden dumanların yükseldiğini gören mahalleli, önce itfaiyeye, ardından polise haber verdi. Mahalleden bir vatandaş evindeki çeşmeden çektiği hortumla yangına müdahale etmeye çalıştı. Kısa sürede tüm evi saran alevler nedeniyle polis, duyarlı vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı.

İtfaiye ekiplerinin yangını 10 dakikalık bir çalışmayla söndürmesine karşın ev, yarım saat süren yangında kül oldu. Kapı ve pencereleri demir çubuklarla kapalı eve demir kapıyı kırarak girebilen itfaiye ekipleri, soğutma çalışmaları yaptı.

Mahalleli, uzun süredir boş olan evin uyuşturucu madde kullananların yuvası haline geldiğini öne sürdü. Polis yangının çıkış nedenini araştırıyor.

 

 

22 33