Bir Bakışta Moda

Bir Bakışta Moda
16 Mart 2021 11:08

Moda sürekli gelişen ve kendini güncelleyen bir kavramdır. Pek çok konuda karşımıza çıksa da elbette gözlük sektöründe de moda rüzgarları esiyor. Optik AVM olarak 2015 yılından beri e-ticaret sitemiz olan optikavm.com.tr üzerinden siz değerli müşterilerimize hizmet veriyoruz. 30 yıla dayanan tecrübesini dijital ortama taşıyan firmamız kadın, erkek, çocuk ve unisex gözlük modelleri  ile farklı tarzlarda dünyaca ünlü markaların ürünlerini sizlere getiriyor. Geniş ürün skalası ile firmamız farklı yüz tiplerine ve tarzlara uygun olacak damla gözlük, clubmaster gözlük, kemik çerçeve, plastik çerçeve, bisikletçi gözlüğü gibi farklı modelleri ile gözlük trendlerini sizlere sunuyor.

 

Optik AVM Trendleri

 

Sezonun en trend gözlük modelleri Optik AVM’de sizleri bekliyor. Geometrik ve renkli tasarımları, zamansız ve vintage stilleri ile Optik AVM sezona hazır. Sizler de koleksiyonumuzu inceleyerek en trend ve stilinize uygun modele sahip olabilirsiniz. Çeşitli boy ve şekillerde karşımıza çıkan gözlük modelleri tasarımları ile sizleri kucaklıyor. Geçtiğimiz yıllarda küçük ebatlı gözlükler revaçtayken bu yıl da büyük gözlükler moda. Oversize akımı tüm dünyayı etkisine almış durumda. Vintage ve zamansız tasarımları ile sezonun en trend modelleri önceki sezonun izleri ile sitemizde yerini aldı. Görücüye çıkan güneş gözlükleri gözleri yalnızca güneşten korumakla kalmıyor. Keskin yüz hatlarına sahip olan gözlükler, keskin yüz hatları olanların kalbini fethediyor.

 

Optik AVM İle Dünyaya Farklı Bir Pencereden Bakın

 

Alpino’dan Flott’a, Burberry’den Micheal Kors’a kadar dünyaca ünlü markalar Optik AVM üzerinden görücüye çıkıyor. Dünyada ünlü farklı markalara ev sahipliği yapan firmamız tamamen orijinal ve garanti belgeli ürünleri tedarik etmektedir. Uzun vadede müşteri memnuniyeti hedefi ile firmamız tüm Türkiye’ye kaliteli ve profesyonel bir hizmet sağlıyor.

Yine havacı gözlükler olarak bilinen aviator modeller, şekli değil detayları ile de kullanıcıları cezbeden kare ve büyük gözlüklerin yanı sıra uzun ince model gözlükler de trendler arasında yer alıyor. Çift köprülü, üst telli, sapları ile feminen bir duruş sergileyen modellerin yanı sıra mükemmeli arayan erkeklerin de tercihi olan modellerimiz ile sizler de dünyaya farklı bir pencereden bakın!